Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ve2 ta torta bola uzasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja som odovzdala tu Arsenal..a cuduj sa svete boli nadsení 😅 ze jeeej najkrajsiaaa 😅 😅 no radsej som bola ticho 🤐 😀 ale nadsena nou nie som...ale aj taka skusenost je skusenost...hadam uz taku nikdy robit nebudem 😀
a ze Manchester este by chceli...no pot ma oblial 😅 🙄 a vcul tuuuuho rozmyslam, ako sa z toho vyzut, ked som tam kukla toho leva 😝 😅 🙄
@pipka je super!
@terinka2013 oooo dakujem, hned budem mat lepsi den 😎 😀
Holky nemáte prosím uloženy nějaké hezké klobouky pro paní. Hledala jsem hodinu a nic moc jsem pěkného nenašla. Všechno stejné, stuha a kytičky. Něco originálnějšího jsem nenašla. Nenapadá vás něco???
nejde mi dávať páčitka , ani dobre nenačíta stránku ☹ . Stále ma to vyhadzuje že 400 Bad Request ☹ . Tak ja opáčitkujem asi až keď mi bude MK fungovať... Vám to nerobí?
páčitká už idúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
@pipka - máš môj obdiv, ja som tiež robila Arsenal. A to debilné delo som prerábala 3x ☹ . Super si to zmákla, ani ja nemusím takéto torty, ale uvidíš, ako budú všetci chlapi z nej hotoví 😉 , oni si nevšímajú tie detailíky, čo si my myslíme, že sme neurobili úplne na 100%, oni budú hotoví z toho, že sa niečo také, ako logo, vôbec dalo urobiť 😉 😉 😉
@jakelina veru ano 😝 😝 😝 😝 bolo to o držku
@mamina1978 vdakaaa
@mia1111 no veru...chlapom je jedno, hlavne ze tam maju svoje mena ..ne? 😀 😀 😀 😝
ale objednavala si to dcerka jedneho z nich, take 12 rocne dievcatko..a aj si to sama platila z vreckoveho...tak mi bolo tak luto, ze nie je total dokonala ☹ ..ale ona bola nadsena...ze je kraasna 😅 😉 tak som bola ticho 😉 😝 😀
Ešte som zabudla ...pri prvej som nemala žiadne pomôcky ,pri druhej som mala kosticu na ten okraj ....farebné robila sestra mamina1978 🙂 - Ďakujem .

@levandulka3 Nádherné svadobné tortičky!!!