Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt no lenze ja musim o siedmej malu do skolky chystat a maly vstava ci sa mame chce alebo nie 😅 😝
a to hned mlieeeckoooo 😅 a potom mickey v telke...to uz jak ranna droga 😝 😝 😝 😅
dnes som si tu s nim k telke lahla rano a mickeyho som len uvodnu znelku videla..a okamzite som tu zalomila 😀
a on jak hypnotizovany tu sedi a kuka 😅 😉
dobru baby, tesilo ma dnes 😉
no lucim sa aj ja...do tretice dobruuuuuu 😉
no dobre krasavice, presvedcili ste ma, idem teda aj ja, bolo mi tu s vami krasne.....bruuuu noc
@wera.g Ja som robila plne prsia takto ,ze som si dala puncovinu do 2 misiek a potom vyklopila na korpus a boli pekne plnea hlavne uuuuplne rovnake.Pridavam aj moje dve foto......... 1 Foto ako som to robila a 2 Foto aky bol vysledok.
Toto bola moja 4 torta 🙂
Baby tak ja som teda asi tiez postihnuta hygienou... Vcera sme boli v tescu a kupila som rajo maslo 250 g doma pozeram ze vo vnutri balenia vlepeny magneticky kod?? Su normalny? Alebo ja, že mi to príde nehygienické? :D
@mamina1978 krááásne sú ! fakt super ! 🙂
@njonja ty si prednedavnom robila tak tortu ako pen brezy, hodila y si prosim ta foto, nviem ju najst a velmi rada, by som sa inspirovala 😉) dakujem krasne.
@mizulienka pen brezy som nerobila ja☹ Aj ked sa chystam, ale este som sa k nej nedostala. az niekedy buduci tyzden...robila som pen s hribikmi. Ak mas ten na mysli...
@njonja jeej dakujem, ja som ta pozerala aj na FB, ale neviem ta najst 😕 super, dakjem za fotku 😉
mam robit tortu pre milovnicku prirody, zbierania hub, prechadzok a neviem sa rozhodnut ako to mam ponat, najprv som zvazovala kosik hub, jesenneho listia, sipok gastanov ale teraz uplne neviem... 🙄
mate nejaky tip baby?
a este baby z ciehc, neviete, ci v kauflande je akciove maslo? dik
@mizulienka aj @dajna11 ma tu jednu peknucku prirodnu 😉 🙂
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.401371...
ahojte baby potrebujem velikansku radu, lebo si neviem poradit ako urobit tortu bez bielkov, malicky je celiatik - dobre upeciem so speci mukou, ale nesmie ani mliecne vyrobky, takze dobre urobime pudingovy krém s ryzovým mliekom a speci maslom, ale ze nesmie ani bielka, tak ako upeciem cesto, prosim poradte mi ☹ chudatko maly, tak mu chcem nieco vymysliet, lebo na 3 roky ma toho az az a teraz sa vratili z nemocnice, co mal sok z bielkov ☹
@bzucinka2 skus tu pokukat, tak snad nieco vhodne najdes 😉 🙂 a malicky si na tom pochutna 😉
http://www.google.de/#sclient=psy-ab&hl=de&rlz=...
@bzucinka2 teraz pozeram , ze sa to neda otvorit....tak si daj do google ......bezvajecny korpus....................... 😉 🙂 a snad nieco vyberies.....😉
@bzucinka2 skus sem kuk http://tortyodmamy.sme.sk/content/pecenie-bez-v...

@pipka tak to beriem. Dobehnem rada, ja som aj s Alickou behala kade tade po Ba 😀