Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 Dakujem! Od Teba si to velmi vazim-Tvoje torty mam napozerane a nemaju chybu.Si detajlistka!
robila som plastickú čokoládu (dúfam, že som správne pomenovala), 2x 100 gr čokoláda Orion na varenie, 4 lyžice pšeničný sirup. je to dosť hrubé, vôbec nie jemné ako na obrázkoch a zle sa stým pracuje. môže to byť tým, že je tam veľa tuku? dala som aj na papier aby tuku tdrochu odsal, tak prosím poraďte mi
@libela to bude asi tou coko. Pomer mas spravny. inak dava sa kukuricny sirup ale aj s psenicnym to ide. Este ma napadlo ci si neprepalila coko neviem ako si ju rozpustala ale niekedy vie urobit sarapatu aj to ked je na prudkom ohni nad parou a dlho alebo dlho v mikrovlnke ak sa topi tam
🙂 aháááá, tak taký je rozdiel 😀 , ale myslím, v konzistencii, ale ak to nerobilo problém vám tak ani mne nebude
@drobec33 ja susim podla kvietku rozne - orchidejky v celku a take vacsie kvietky si urobim z alobalu misticku a dam tam. laliu na kuchynskom valceku tie lupene, drobne kvietky v obale od toffife..... pripadne obal od vajicok, take plastove kde byvaju kindervajcia v obchode dane aj na tom sa dobre susi...
@zz134 to som len rukami vytvarovala. Sú asi 8mm hrubé aby pekne stáli a neboli to len také placky 🙂 Vlastne aj ostatné veci som len rukami, nemala som žiadne vykrajovačky. Na krídelká a labky som kosticu použila, tú takú skalpelovú a potom ešte jednu na úpravu tých "pierok" na brušku.
@dagmarmustafa perfektná je

@njonja kraaaaasa 🙂