Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky nadherne dortiky tady pecete 😵 😵
moc diky za vsechny laijky 😵
@sisix tak musim uznat ze dnes byli red velvet dortiky vynikajici, i kamosce hrozne chutnali, opravdu potrebuji ulezet, jeste jsme nenacali ten vetsi dortik tak ten bude urco jeste lepsi 😅 diky za recept 😵
holky jeste jsem se chtela zeptat na jednu radu, budu pect ctvercovy dort 25x25x7 nevite z kolika vajec svetly korpus? je lepsi udelat dva aby byl vetsi? a myslite ze s mensim kruhovym to bude vypadat dobre ? diky za rady
@aduskatt celou formu jsem nevymazala. I když mě tedy svrběla ruka 🙂 na netu totiž byly různé názory - od toho vymazat celou formu, pak dát pečicí papír dokola i na dno, pak dát papír jen na dno a pak nevymazávat vůbec 😀 já zvolila pečicí papír na dno a na boky formy. No asi to nebyla správná volba 😉
babyyyyyy.......z čoho môžem spraviť víle krídla???? 😕 teda......ked nebudem mať inú možnosť.....spravím z hmoty......ale aj tak........viete o niečom? 😕
dakujéééém
@jakelina Jeeeej tvoji mackovia su uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 nadherna jemna tortulienka 😵 😵 😵
@dada2007 tu to trochu vidno http://www.facebook.com/media/set/?set=a.317665... normálne si plátok nastrihám na požadovaný tvar, na okraj prilepím šúľok hmoty a je to, farbiť sa to nedá
Ahojte kočky, tak som sa dostala k fotkám svadobnej torty, ktorú som vám spomínala, že robím v spolupráci s kamoškou, bez ktorej by som ju nemohla zrealizovať. Pre vysvetlenie - kamoška piekla, poťahovala. Ja som dala návrh na design torty a urobila som kvety a spolu s ňou sme ju naaranžovali. No a ako už viete, neviem cifrovať do boku, tak som využila zručnosť kamošky a mohla som si konečne splniť sen a mať tortu pocifrovanú slimáčikmi 🙂
@dagmarmustafa jééééj ďakujem, tak to je poklona pre mňa 😉

@eyael a k tomu kremu.pripajam sa k navrhu skusit miesto masloveho trebars Pribinakovy, tam nemas co pokazit🙂