Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucula73 ja mam recept aj s tou kyslou smotanou,len somsi nepamatala ake mnozstva a nepozrela som sito, lebo mi nesiel internet...boze snad sa mi nerozpadne, v lepsom pripade ju nebudu vediet rozkrajat 😕 😕
@mizulienka myslím že to stuhne,však ono samo o sebe je dosť pevné,tá jedna smotaa nie je zas tak veľa 🙂
@mizulienka já dělám bez té kysané smetany
baby v kaufe v PE maslo za 0,75 modré, palmarin tuším 0,47 a majú koooopu cukríkov bielych aj iných a dávajú balóniky, čo bolo pre mojich malých najpodstatnejšie a chodí tam šašo a je farebnýýýýýýý 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mizulienka neboj dobré to bude, budú sa zalizovať 😉
@voskovaeva slimáčiky robila kamoška a je to cifrované kráľovskou glazúrou. Kvety sú robené každý lupeň osobitne a lepený.
blbec jsem si pošramotila potahovku na kabelce, když jsem je sesazovala na sebe, naštěstí jsem si nerozmazala znaky, to by mě švihlo
Bola pre moju dcerku Veroniku, už veľku slečnu, k 1. narodeninám 😀 😉 😀
Baby potrebujem pomoc.Na budúci týždeň mám robiť darčekovú krabicu s otvoreným vrchnákom štvorcovú a neviem z čoho spraviť vrchnák.Raz com robila z perníkového cesta ,ale mi zvlhol a nedržalo to,musela som to kadejako podopierať,našťastie to bolo susedke tak sa to nemuselo prevážať.Napadla ma burizónová hmota,len som s ňou ešte nerobila a neviem ako to drží tvar a do akej mieri to ztuhne.Neviete niektorá poradiť,aj vlastné iné skúsenosti s krabicami,je to dosť náročná zákazníčka.Vopred ďakujem.
ahojte
znova ste napiekli kraaasne torticky 😵
mna caka zajtra torta s tym pudingovo maslovym kremom, tak snad s aten krem podari.
idem si vas trosku precitat, nech sa daco nove zase dozviem a zoberiem si inspiracie 😉
aj ja tu beriem inšpirácie, a tiež cenné rady, babule dakujem 😉 🙂 😉
holky, som si teraz kupila 14kg smartflexu , ze aby som nemsula ist znova nabuduce, snad ho miniem 😅 😝
potrebovala by som inšpiráciu na tortu bowling, môžem vas poprosiť o nejaku fotečku? 🙂 Budem veľmi rada, nakolko ju budem robiť už zajtra pre moju mamu, velku hračku bowlingu 🙂 😉 🙂 dakujem 😵
@patrikmisko http://www.google.com/search?num=10&hl=cs&site=... skus kuk možno sa ti niečo bude páčiť... 😉
holky pomoc, začíná se mi v lednici rosit, karton nemám, dala jsem tam utěrky, co ještě?
@lawli dakujem 😉

@bzucinka2 Ďakujem...Aj to mi napadlo..😀