Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
prosím vás kde dostanem kúpiť ten kukuričný sirup na tu čokoplastelínu?
@pristela ten je krasny, aj ja chcem take vediet urobit ☹ .
@vecernicci a krtko mal škúliť? 😀
ste ma ukludnili , ze to vlastne bezna vec 😀 a niesom uz total na odpis do blazinca 😀 😀 😀 ved ja stale tvrdim ze som normal 😀
a holky strasne moc dakujem za pacitka aj pismenka, moooc si kazde jedno vážim , hodne to pomáha, ste andelicky 😵
@vlada111 som sa normal vratila mrknut na krtka 😀 😀 😀 😀 😀
@denisak77 tie cili papricky su bombove a to ta klobáska je tiez z hmot , alebo si tam supla skutočnu 😕 ? vsak na to kukám ako puk a nechápem 😅 úžasna robota ! 😉 😉
@pristela tá je nádherná krajšia ako od Disneyho 😀 tá čierna je maľovaná?
@vlada111
@aduskatt mo krtko je jasny 😀 ale vypada to bombovo 😀 😀 😀 somsa zasmiala este, že Vladka nerodííííí !!!
@levandulka3 😀 dakujem 😀 , áno je malovana, niesom tak bohata , aby som mohla míňať extrem vela farby do hmoty na jednú myš 😅 a aj kto by to zapracovával 😕 ono ked sa maluje s prachovou alebo tymi lacnymi sypkými farbami z drogeriek, tak nieje problem zo schnutim , uschne to vzdy , ja ho mala za dve hodky sucheho 😉
@pristela aj ja maľujem práškovými, schnú super 🙂 mne je zasa ľúto tých konzumentov aby jedli tak veľa farbiva
@yamahafazer perfektna je, nemusis mat strach 😎
pre koho si ju robila? 😕 bo ja mam jedneho znameho janka a akurat vcul ide niekedy 50-tku oslavovat 😀 😅
@vlada111 jen technická, co je to škúlit? 😉
@vecernicci ze mu ubiehaju oci 😉 kazde kuka na inu stranu...resp. k sebe 🙂
@yamahafazer .mám podobnú skúsenosť s loptou,je to o nervi

@pipka 🙂