Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dakujem dievcata, aj vase diela su nadherne!!! 🙂 🙂 🙂
Ahoj, prosím vás kde kupujete ty potravinářské barvy, já jsem to u nás zatím nikde neviděla, máme tu jen Albert a Lidl... a horko těžko jsem sehnala mandlové aroma - v drogerii...
a prosím vás nemáte někdo link na nějaký video návod, jak potáhnout kulatý dort?
@reruna práškové kúpiš v drogerke.A gélove cez internet 😉 www.peceniehrou.sk 😉
Holky díky 🙂
anibas, vinka - jste hrozně šikovné 🙂
Tie korytnačky mi pripadajú ako keby sa išli množiť 😀 😀 😀
ahojte kocky. tak predstavte si, ze mam za sebou svoju prvu torticku na objednavku. taka som bola rada. v stredu vecer mi pisala kamoska a dnes vecer si bola pre nu. a predstavte si, ze to bola objednavka na pipika. 🙂 poziadavka bola, aby bola vesela.
a druha torticka bola pre dcerku v stredu k narodeninkam.
@alionuska nadherne torty 😵 😵 😵 ako to robis, ze aj v takomto teple sa ti dari?
u mna hotova katastrofa. viac nez hodinu som potah na striedacku rozvalkavala, podsypavala, skusala potahovat, dvakrat som ho strhla a aj tak je to hrbolate a otrasne 😢 😢 😢 kurnik, a to je moja prva zakazka. ja snad nebudem mat odvahu si ani za suroviny vypytat 😔
@alionuska nadhera ale neda mi......co robia tie korytnacky ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak decka zasa sa mi dari.Som dofarbovala kvetinky a margaretku som totalne poserkala a gerbery ani nohovorim.Nikto mi pomiesal stetce a omylom som vzala ten zo zelenou farbou,namocila do oranzovej a malovalaaaaaaa.A mam hnede flaky.Slak ma trafi
Aha.Tak to je smola to hej 😒
este mam otazku.Budu mi drzat kvetinky male na mliec,marcipane bielk.polevou?Ci ako lepite?Musim daco vymysliet ked nakoniec robim uplne neico ine
@vinka este ho nemam posladany, iba potiahnuty. cakam, kym sa zas zachladi, lebo mu staci 5 minut mimo chladnicky a uz je hotovy ☹
ale musim povedat, ze uz som kludnejsia. volala som s tou pani este na upresnenie nejakych detailov a ta mi povedala, ze si nemam robit starosti. ale aj tak ma to mrzi ☹

@vinka a fakt si to nezkopírovala a nevytiskla, nádhera!