Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela fuuuu andelka moja 😉 , tak ked sa to stalo aj nasmu ,, guru ,, to ako tebe 😵 , tak ja budem taaaaak spokojne spat 😀 som uz pochybovala , ze nieze neviem take pekne torty vymakane ako vy 😖 ale ze uz ani hmotu spravit 😝 ...tak chyba je niekde inde ...ale zas sa musim pochvalit , podaril sa mi super vysoky a rovnucky korpus 🙂 😅
baby čo je to podmaslí ide to do toho red velvet
@lussy23 ziadne otrasne ved sa ti krasne podarili 😵
@lussy23 dakujem moc... 😵 tie mesce su minitorty... 🙂
@lokalistin taky se mi moc líbil a ještě zkusím koupit nějaký další
@dajna11 je to toto http://www.dortisimo.cz/eshop/product.php?id_pr... a použila jsem 100% tuk vyšlehaný s cukrem a s bělobou (prachovou)
Chcela som sa opýtať, čo hovoríte na ten svadobný veľtrh v inchebe Bratislava avizovanom na tortách snov? Neviete ako to tam bude chodiť? Či sa tam oplatí ísť, a či tam niektorá aj pôjdete? Niečo som postrehla, že to má byť torta len naoko mám pocit polystyrénová a ide vlastne len o zdobenie... Ak tam niekto bol, alebo vie, čo to vlastne ako bude prebiehať dajte prosím vedieť. Včera ma na to nahováral švagor, tak mi to behá v hlave.Môže to byť celkom zaujímavá skúsenosť, aký máte na to názor?????
@timonko krásny koník @emelia je nádherná, neverím, že prvá🙂 tá bábika je normálna hračka, alebo je modelovaná? @zklimekova krásnučké @lawli joj zase tá hrozná téma. 😕 ale nádherná práca @lucula73 krásne dielka @pipka krásne @miciatko mádhermé @aduskatt mádherné dielkA @1katuska73 krásna @jakelina waw to je dokonalé. ja by som to nevedela ani len nakresliť. 😲 @anibas mídhera @gumkacka1 krásna @jenie123 krásne @ollako prekrásna @mia114 krásne dielka @simasa nádherná @janula.h krásne tortičky @ajka82 krásne tortičky @mariann2 krásne @alenv je nádherný @lamps krásne tortičky @monikapo prekrásne. ten delfín a morská panna sú vymodelované? waw! @mrka2 nádherné @vejinka náhodou, je to jasná žirafka. Krásna je . @janula.h prekrásne dielka @nika1985 nádherná @artepf nádherné @nika222 pomylilia si si tému, toto je téma marcipánové torty, obedy sa dávajú do témy čo dnes varíte🙂 @monikapo krásna @vecernicci krásne tortičky. keď si odmyslím mužský nástroj na tretej odspodu, sa miveľmi páčia všetky🙂 @pajerchinova nádherné ,dielka, najviac sa mi páči to slniečko @yamahafazer krásnučké dielka @katulkaaaaaa krásnučké @denisak77 úžasné, tieklobásy su ako skutočné @ajaku hotel transylvania nepoznám, ale je to krásna tortička @pristela nádherný @miciatko krásne @lawli krásne @dada2007 nádherné @maya30 nádherné tortičky @pipka krásna @levandulka3 ndherné @dajna11 krásna @mia114 je prekrásna, waw a tie postavičky zvieratká ,nádherné @njonja nádherné tortičky @pristela krásna šmolková @broucek2 ako živé sú tie kvety, nádherné @eliska22 krrásna
@vecernicci krásny Burák
@lussy23 díky, ty jsi zlato, si dáš takovou práci nás všechny osobně jmenovat a pochválit 😵 😵 😵 a ten striptér byl na přání, tak jsem musela přimhouřit oči 😝 😉
teď tak na to koukám, že ten Burák taky šilhá, prostě asi budu muset na oční já 😀 😀
Tak se odvážím přidat sem pár mých. Patrová synovi k 1. narozkám - čoko korpus, pařížský krém s banány (bohužel lepší fotku zatím nemám); činka švagrovi k narozkám - světlý korpus, vařený čoko krém, broskve. 🙂 Není to tak skvělé, jako vaše dílka, ale jsou to můj 4. a 5. potahovaný dort, tak mám stále co pilovat 😀 😀 😀
@vecernicci podla mna je ten burak uplne skvelyyy... 😵
ahojte... tak ja pridavam na chvilu moju poslednu chudinku- samozrejme, ze nie z vlastnej hlavy, ale kde som to nasla, to uz si nepamatam, len som si zapamatala namet... 😅
@mizulienka dakujem a ano ano bola som si ju kupit 😉

@adka_praha krásne výtvory. tie mešce je torta alebo len modelovacia hmota?
@jenie123 krásna
@florentina krásny je ten spongebob čikto kto je.
@dm1 mádherné @maya30 prekrásna
@zz134 krásne tortičky a pekné meno Izak. Páčia sa mi biblické mená🙂
@mima1311 mádherná
@rapunzel1 nádhera. keby som aj ja vedela tak krásne modelovať☹
@dadka212 nádherné dielka. ten myšiačik je roztomilý @broucek2 prekrásne
@marci2305 mádherná