Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bambula1307 to tyyyy? sak mne volala moja spoluziacka, ze potrebuje pre kamosku dve torty 😅 😅 😅 ze im na poslednu chvilu niekto odriekol 😅
no akyyy je ten svet maly 😀 😀 😎
Prosím vás,s jaký předstihem pečete dorty?díky.
@mizulienka Lucka krásne sú a tá jesennná je úžasná 😅 😅 😅
@mizulienka nádherné a tej jesenný košík nemá chybu 😵
@alenv krasne!!!
@mizulienka krasne ten kosik uzastny 🙂
mne sa tak baby nechce mam dve torty jednu dnes druhu zajtra a na nedelu ma babka narodky tak robim marlenku a parizske rozky...radsej by som spala s malym 😀
@heni79 @mizulienka prekrásne !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@njonja neblázni na 4 poschodia vyrezavat by ma treplo a to este musi byt vzor nejaky drobny bo vsak to len na uzke stuhy pojde 🙄 a striekat nemožem , budem malovat stetcom, bo tie "stuhy" verezem z potahu a prilepim pak na tortu , ako by som to nastriekala aby mi zostala biela torta ? 😀 a zas mimo torty nemozem bo by to bolo mokre a ubabrala by som vsetko , no a uschnut mimo to tiez nie , len zas by som to stvrdnute nevyformovala na torte 😀 😀 aale prosto malina, rozmyslam , ze im to tam tak nedam , napadlo ma nieco ine 😝
@alenv prosím , prosím , nedavaj taketo koláže z fotiek 😕 ked , tak maximalne 4rovnako velke fotky alebo dve, bo toto sa neda rozoznat, strasny chaos 🤐 gormitov ani nevidím, trpaslici suuu nadhernííííí, ale nieje ich vidiet ☹
no a ta poslednu tu uz duplom nevidim, a pri tom narocné a krasne spracovane , ale na foto nieje nic vidiet, nieje dolezite dat veela foto , staci 1-2 viditelna, dufam že sa neurazíš 😕 ja to myslím v dobrom , mas krasnu pracu , super napady tak mi je luto že sa to vsetko stáca a nieje vidiet ☹
inak holky , mne vcera v noci pri zdobeni torty, praskla ziarovka na lampe, ktoru si vsade taham ako plus svetlo 😖 normal som stlacila zapnutie a vybuchla mi pred xsichtom 😕 fuuu, velke stastie ze sa netrafila , ale za to sklo vsade na stole, takze vsetky hmoty, solamil, cukor..... vsetko šlo do koša ☹ ☹ ☹ ale mozno vdaka tym crepom sa mi celkom darilo aj s mmf 😝 😅
@iwulka23 postupy korunka a vankus 😉 🙂
http://tortyodmamy.sme.sk/princeznovska-korunka...
http://tortyodmamy.sme.sk/?q=content/slubeny-va...
@iwulka23 .....................inspiracie z internetu............................. 😉 🙂

@jakelina děkuju🙂)