Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt a kdeze v trnave si to kupila?
@pralinka25 v jednom papiernictve tu na Druzbe🙂
@dadka212 dadi dakujem za radu 🙂
@vlada111 je to nějak i vědecky dokázané, že sex může pomoci k porodu, ale taky jsem nezkoušela. Skoro všechny děti se narodily trochu dřív, tak nebylo proč. A můžu říct, že myšlenky na takové věci bylo to poslední, co mě v tu dobu zajímalo. 😀 😀 😀
Prý ejakulát obsahuje oxytocin a může vyvolat porod. Ale možná je to nějaká taková ta babská rada
@mimcak tak teda jsem z toho blazen ale nevim cim to je ale ta hmota je jak kamen....ja postupovala presne podle receptu, taky se mi to zdalo silene moc cokolady ale kdyz to tak bylo i v receptu no 😨 ani krat mi to neslo jak to hrozne ztuhlo 😕 kousek jsem si nakonec ukrala a vmichala do nej vic mmf hmoty jen z bonbonu a nakonec se s tim snad bude moci pracovat, ale bez toho se drobi hrozne, je tam fakt moc cokolady

som sa doteraz babruskala s tou halloweenskou, a este musim pavukom nohy domalovat 😝 😅
ale sa mi nesceeee 😅 😅
ale neda sa nic robit...idem na to 😝 😉