Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bzucinka2 tak uz to zkousim, ja ho upekla vcera nechala zmrazit a dnes ho jen rozmrazim a vecer naplnim,po tom rozmrazeni by se mel i lip krajet a nedrobit tak uvidime 😅 stejne obdivuji vsechny kdo zvladaji pect pri malych detech, starsi je moje velka pomocnice ale ta mensi se mota vsude kde nema 😅 no tak po vecerech az usnu snad neco udelam, dort je na sobotu pro svagrovou 😉
holky a ty krasne kvetiny na drotikach atd to taky vyrabite z mmf hmoty ? 😕
dakujem babulky,strecha je najprv len plat zelenej hmoty prehodeny a potom len lepene dlhe kusy z takej svetlohnedej listy.Je to cela sada http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
Ahojte baby, viete mi poradit či sa da jedla oplatka použit aj na nepečenu smotanovu tortu s piškotami, ked ano aky by mal byt postup. dakujem
@mamina1978 krasna je, cista!!
@njonja dakujem, to potesiiii 😵 😵 😵 😵 Aj ta tvoja Vianocna krabica je fantasticka 😵 😵 😵
@mamina1978 dakujem dakujem🙂
@levandulka3 kraaasa!
@levandulka3 ta je fantastická 😉
@levandulka3 jeeminenkuu , ta je fantastickaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵
@levandulka3 ta je nadherna ,dokonala do detailov 😵 😵 😵
@levandulka3 to je kraaasne 😵
holky zapomnela jsem si uvarit salko na karamelovy krem, myslite ze muzu udelat normalni krem z rozpusteneho cukru a slehacky a vyslehat s maslem? muze to pod potah? jde mi o tu slehacku 😕 diky

Ahojte, tak tu je moja z dvoch tohtotyzdnovych,podla planu spomalujem a celkom sa mi to paci.Stiham aj si sadnut 😉 .Vsetko na torte je na zelanie,ma to byt rozpravkovy domcek a anjelom, mackou a psom,ku vyrociu 15-tich rokov byvania v dome.Nic lepsie ma nenapadlo,tak hadam bola spokojna.Objednavala asi najzabavnejsia zakaznicka za dva roky 😀 .kym sme dotelefonovali, mala som svalovku brucha a ust od smiechu 😀