Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci ty tvoje větrníky vypadají tak lákavě, že bych tě chtěla poprosit - můžeš mi dát recept? Moc mě láká, zkusit to taky 🙂 , předem díky!
...a zasa tie veterniky.....boze zeny...............😀
@eliska22 tá s traktorom je parááádnáááá 😵 😵 😵 😵
@levandulka3 uf je hnusná, ale super vypracovaná, klobúk dolu.
@levandulka3 Ďakujem, ja práve obdivujem tú tvoju a rozmýšľam koľko má syn rokov 😀 keĎ si takúto vybral, ale parádna je 🙂
@dm1 a tak to asi kazdy pozera ceny🙂 je jasne, ze ked budem draha, nepojde to..........ale chcem aj nejake fajn akcie vymyslat...........trebars, ked je nejaky tovar o 5 Eur lacnejsie, ako inde, tak nebude vadit, ked bude cena za potah rovnaka ako v inom shope, lebo v konecnom dosledku mas cely nakup lacnejsi🙂, tak isto ked mas postovne nizke, alebo ziadne sa ti oplati..................ale ved to sa vsetko postupne vykrystalizuje, ze co a ako..............aj co sa cien a akcii tyka a rovnako aj sortimentu🙂 konieckoncov, este mi komisia neodklepla dotaciu, takze zatial si len staviam vzdusne zamky🙂

@dm1 je hej, to je fajn🙂) aj tymto smerom sa chcem uberat......a pri vysokych nakupoch kludne pribalim vedierko Floweru len tak z lasky🙂