Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt dievcence ja som v lete okukovala zive lalie ..oni maju ako Danka pise 3 sirsie lupene a 3 uzsie..ale tiez som robila len jednu velkost, ked som nemala formicku...a 5lupenova je orchidea a nie lalia
Podľa mňa ak nepečie - tak nemá ako zistiť - čo a ako !! - na to má ľudí 😀 😀 😀
....babyyyy......este raz..........ak niekto nieco predava, ma o tom tovare vediet vsetko.to akoby ste prisli do obchodu s farbami a lakmi a predavac vam nevie poradit, ktore riedidlo na aku farbu, lebo on nie je maliar........
takze mne je sumafuk ci pecie......predava to? ano.ma to v alternativach vypichovaciek, tak by mala vediet, ako sa to pouziva........
@evvina z coho to je mam napisane na Fb 😅 tu pisat z coho je zbytocne , ja modelujem z toho co vzdy mam , toto je zo smartflexu, ale modelovala som kvety v pohode aj z MMF aj z praveho marcipanu a aj z mliecneho, takze skoda tu pisat ked sa to da urobit zo vsetkeho , a hej nedavala som ani viazanie ani ten stredovy , tu skor slo o tie slzicky co robim dnu, bo neviem ci ma vtedy holky pochopili ked si mysleli ze kvoli slzickam musi byt ten lupen hruby 😉
ale budem jednu abo kolko este viazat na konci tyzdna mozem odfotit, i ked neviem ci to je potrebne, kedze to je len o motani páskou 😀
ale aspon viem, ze zbytocne oslovovat ludi, ktori by mali byt odbornici, staci vysadnut na modru kobylu a poriesi sa secko🙂
ámen ...
hlavne, že už v tom máme jasno 😀
záhada 2 vypichovačov na laliu vyriešená 😀 😀
@miciatko mica je to CROQUEMBOUCHE, tuším sa to vyslovuje Krokanbúš
recept napr. tu
http://www.barrandov.tv/63408-vetrnicky-v-karam...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47441
babyyy..ale sak logicky...dve vypichovacky su preto...KEBY SA VAM JEDNA ZLOMILA 😝 alebo stratila 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby mohla by som poprosit o trosku inspiracie na tortu pre 60-rocneho vasniveho bezca??? DAKUJEM
@vlada111 - gratulujem k dcérke 😵
K pomockam na pecenie, nezvyknete si objednavat cez e-bay? Ja peciem iba tak pre nas, tak uz viackrat som si objednala cez e-bay pomocky, shipping je zadarmo alebo sa uplne smiesnu sumu a doma som to mala maximalne do 2 tyzdnov. Napr.
dievcata a pod cokoladu dat aj krem na tortu? ci? d.

@aduskatt akože kto sa venuje ??? si videla nejakú tortu od Katky ???