Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dakujem ste zlate 🙂
joj baby dakujem za pochvalu,nedarilo sa,krive bolo,hrbolate,ručka sa zlomila,je polovična....a nevzala som za neho nič,bolo pre frajera mojej sesternice,a teraz lutujem že zadarmo,tolko som sa s nim nazlostila 😝
a netopí to mmf ?
no neviem 😀 😀 😀 ale pre istotu som im odporúčala ju čo najskor zjest 😝 neviem ešte sa neozvali,potom dam vedieť 😀 😀 😀
@vinka ved tak som to robila..pozrela som na nete nazov,a bolo tam aj s "y"...ale to tiez tam pridal asi taky inteligent,ako ja! 😀 😀 😀 kaslat na to... ja som bola uz taka unavena,ze som nad tym ani nepremyslala... 😝 😝
pohoda.
Idem robit na utorok tu masakrovu-s ocami a zubami a larvami..,co sme tu rozoberali... 😀 😀
@sylvia75 to zelene srdiecko a svadobna -kraaaaasne!!!
@bzucinka2 a tvoje modrucke srdiecko s babatkom je tiez krasne!!!!
@janulabj a pivo-nema chybu!
@domika9 pekne si to zamaskovala...super!! len tak dalej dievcence!!Ste snazive a tesim sa,ze vas to pecenie tak chytilo!! 😀 😀 😀
alionuska, sylvia - nádherné sú tie torty.
Aj to pivo je krásne, už neviem, kto ho robil.
ahojte babulky sikulky, zase ste pridali nadherne torticky 😉
anibas, ty uz zacinas vazne konkurovat alionuske, teda nikdy som nepochopila ako stihate tolko torticiek naraz a jedna krajsia ako druha 😉
no prave ten kociarik, nemas detailnejsie foto?? Fakt vyzera krasne
Anibas, já čumím!!!!! 😲 No nádhera!!! Nejkrásnější je ten s kočárkem... 😵 😵 😵
Dáš kvietok do vlasom a je dievča 😀 😀 Zakriješ ho dekou a nemusíš obliekať 😀 😀
Zakryješ nie i 😀 😀 😀
@anibas krása,taky se mi líbí ten dětský a autíčka,ale i ostatní jsou vskutku nádherné.
Já jsem si dnes taky hrála: 2 mini slzy pro mé rodiče - s růžovou růži pro mámu k svátku,modré pro tátu k narozkám, srdce jen tak pro muže (ráno jsem ho musela dotvarovat punčovinou,muž mi z něj v noci užral 😀 ), mini hříbeček asi 15 cm pro babi pro potěšení. No a dort ve tvaru růže pro mě k svátku, jen se mi potrhal,jak jsem od něj musela odběhnout k malé.

@alionuska nie nesprdla, len mi to hrozne bilo do oci 😉
@janulabj super pifco, co sa nedarilo 🙂
@domika9 na 2. tortu super je pekne kvetinky
@sylvia75 tak svadobna je krasna