Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky potrebovala by som predlohu na hlavu kona ktoru by som vykrojila z potahovky. Nieco taketo myslim. http://tortyodmamy.sme.sk/zvieratka/konikova-6#...
Dakujeeem
@jakelina Jj, cukrárna je dobrá volba.. nebo koupím tu bonbošku..:D
babulky, poradite mi nejaku super cokoladovu plnku, ktoru ste uz skusali a bola vyborna? dakujeeeem 🙂
baby prosim...mramorak bez PDP sa mi este nepodarilo robit...teraz ma premieru... nebudem ho musiet piect znova? 🙄 😅 som zistila ako spratavala po sebe veci vsetky ☹
este potrebujem jednu radu. robil uz niekto jazvecika? nenasla som na nete ziadny postup, mate niekto skusenosti? 😉
@lamps nooo. klasicka piskota bez PDP v pohode...ale toto neviem...vyzera zatial fajn v miskach a vo forme sa mi nadul nejaky kopec tak neviem ci do neho pichnut 😅 😕 ... keby viem ze nebude dobry by som este rychlo mixla kym mi baby zaspia novy... inak si budem musiet improvizovat zajtra ak nebude vyhovovat 🤐 a este utekat kupit vajcia...
kocky nestiham to vsetko precitat, tak by ste mi mohli niektora napisat recept na pribinacikovu plnku? a ake ovocie a cesto sa k nej najviac hodi? dakujem vam moc 😉 🙂

@vlada111 sak daaaam, uz som nasla v tortomanii maju za dobru cenu 😉