Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nikanika28 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=41532 (návod na sladké pivo..)
@nikanika28 ja som robila z chlebu pivo.Muž bol happy lebo si ho dali k pivu a sadlo lepšie ako sladké.No už mám ich 5 kúskov.Chcú 10 chápete? 😲
Slané pivo budu dělat na pátek..🙂
@vinka co? že teraz jsou pohádky typu star wars? Ty filmový barbare,vždyt to je legenda,první byl natočený už před x lety a ne teraz! Hrál v nich H. Ford ještě,když byl mladý. Jinak postavičky super,jen mistr yYoda,ten zelenej,by měl být menší než Dart Vader,ten černý,Yoda je poloviční.
@benjik asi jsme total barbar ale je to takova slatanina ze se na to neda koukat 😝 😀 😀 😀 videla jsme asi 20 minut a finito.. jak nekdo muze venovat cas takovy blbine 😕
jak pohadka pro deti o.k. ale jinak 😅
@zdenallicka slany pulitr je super, hod mi pak podle ceho ho delas - postup, udelam ho dedovi na narozky 😉 diky..
ahojte, co stoji na SK kilo praskoveho cukru?
@zdenallicka to je dobre s tym s lanym pivom..🙂
@nikanika28 ja som teraz robila toto pivko a podla tejto stranky...teda nie komplet presne,ale pomohlo 🙂
Baby ako dosiahnem tmavo modrú. 😕 Lebo tú čo mám je dosť svetlá.Ale nechcem malovať z vonku. 😕
Veru drahota, ja kupujem praskovy cukor v cechach vzdy vtedy ked idem do skoly, v poslednej dobre uz preto chodim autom, lebo do lietadla vela nevezmes a takto si vzdy aj nakupim to co je tu drahe a to co tu nemaju, ako vineu, kofolu a ochutene mineralky, ktore tu sice maju, ale su hnusne a drahe. No a praskovy cukor jemny kupujem v pripade krizy tu, ale 250gramove balenie stoji 0.70centov, cize za kilo 2.80€ za kilo, radsej nepocitat. A potom ti niekto povie, ze tvoje torty su strasne drahe, no strielala by som to 😀 😀 😀
Inac, mala som doma nejaku nepodarenu cokohmotu, tak som ju vcera rotopila do zavinu a teraz je uz podarena ako karamelka, kdezto predtym to bola len taka hrudka nepodarena 😀 takze tym znovanahriatim sa mi nejako upravila. Ale aj v kysnutom zavine je dobra, ked uz som ju nevyuzila na tortu, mnam
Ahojte. Tinkerbell tak postup je na TOM-marcipán a iné str.3 je to posledný postup.-Je fakt dobrý.
baby, diky za postupy 😵 😵 😵 ...na dalsi tyzden by som mala zacat s tym pivom 🙂
ja taky diky , uz mam ulozeno 😉
Baby mna tiež to kakao napadlo. 😕 No skúsim a uvidím čo z toho vznikne. 😀
ahojte
krásne tortičky ste napiekli blahoželám vám
ja by som ale chcela od vás radu koľko si mám pýtať za punčovú tortu, nechce ju potiahnutú marcipánom len klasicky punčovou polevou a nejako ozdobiť
bola by som vďačná keby ste mi poradili lebo na zákazku som ešte nepiekla 🙂

Cafte baby, @vinka pandrlaci sa ti vydarili 😵 , moj synator by ti bol za nich vdacny 😀 .
Baby, nemate nahodou niekde postup na pivovy pohar? Chcela by som fotrikovi k meninam spravit, len neviem kudy kam a ako zacat 😀 . Teraz nedavno som videla, ze ho niektora z vas robila, len si uz nepamatam, kto 😕 ...
Dik