Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin ja mám túto, je na modelovanie kvietkov - http://www.pravacokolada.sk/sk/potahovacie-mode...
@lamps no tu mam aj ja,ta je super na kvety,ale ta potahovka na robotu uzasna ale na jedlo no neviem a mozno som mala len nejaku divnu. Raz som ju kupila lebo ju pouziva Ron Ben Israel tak ze skusim
@zuzuz1 je nadherna,skoda,ze nemate nafoteny fotopostup :(
@lokalistin áno dve písmenká na seba 😉
@marianabila kto vravi ze nie? 🙂
babulky idem vas este raz otravovat, mate nejaky dobry recept na jogurtovu plnku s cucoriedkami?dakujem velmi velmi pekne 😵
@kleopatris koukni do dvojky, tam jogurtova byla
@kleopatris ja robím takúto: l mascarpone, 2 biele jogurty, 2 šľahačky, 2 stužovače, 2 vanil. cukry, pr. cukor podľa chuti. Vyšľahať šľahačky + stužovače, zvlášť vyšľahať ostatné prísady a nakoniec vmiešať do nich vyšľahané šľahačky 😅
@mariann2 dakujem

@rapunzel1 já jím větrníček tak, že si odpreparuju vršek vedle na talířek, nejdřív sním ten spodek s krémem a nakonec si užiju vršek s karam. šlehačkou a tou úžasnou karamelovou polevou, tak a na příští víkend jich mám dělat 25 velikých manžovi do práce, protože bude mít v sobotu narozky 😉