Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
možem sa opytat ako prilepite marcipan na marcipan?
Tak jsem dělala hmotu z marshmallow, je normální, že se dost lepí? Docela by mě zajímalo jakou hmotu kdo má nejraději. Mě doteď vyhovovala hmota smartflex, je hlaďoučká, dobrá a nelepí skoro vůbec, ale řeším i finance, takže marshmallow vyjde rozhodně levněji. Co máte rádi vy?
@jankaferancova Děkuju za receptík - tohle jsem potřebovala, přesné gramy u všeho, protože dnes je tolik druhů balení, že recept napsaný jen s počtem balíčků mi nepříjde vůbec přesný. Děkuju
Holky tak děkuju za rady a za chvíli jdu na ten čokotransfer,jako nerva z toho mám :D Byla jsem v Ikee a tam měli nějakou jejich čoko 70% tak jsem jí koupila,chutná skvěle 😵
Ach baby, ja tie futbalove torty tak neznasam 😝 ja chcem robit len "damske verzie" 😀 Ani sa mi do toho nechce 🙄
@jakelina no vidis, to me nenapadlo
Kocky prosim vas, ked robite poschodove torty, ake priemery mate foriem?chcem spravit len dvoj

@vecernicci když já bych je chtěla mít tak krásné jako Vy 😅 😀 😀. Příští týden koupím Smartflex a zkusím něco z něho. Kuba bude mít narozeniny, tak mu budu dělat dortík. 🙂 Už se na to moc těším a zároveň se bojím, aby mi zase netekly nervy, až se něco nebude dařit... 😀 😀 😀