Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin ak je hera to, co sa pouziva na pecenie kolacov, tak je to Sanella , to na pecenie masa (ako nahrada tuku zivocisneho) je Biskin🙂
@bambula1307 jeeej..zlatá,že kúpená abeceda...hej,isto by sa volala Flinstone 😀 ..a tie mašličky som robila s formičkou na medvedie tlapky ,čo mám po babke 😵 😵
@vlada111 no tak moja...daj si očka vysetrit 😀 😀 😀 este mam trosku sudnosti 😅
ale tak aby rec nestala...ze nevalam sa po gauci, ale s detmi tvorim 😅 tak som ju sem z recesie hodila 😝 😀 😀 😀
krasna vyzera inak 😀 dobre pozeraj, ked sem danka @dm1 nejaku coko hodi 😉 tie su krasne...a nie tato 😝 😀
ale ako dakujeeem, hanku aj mna to potesilo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ze teta co spravila toho uzasneho zajacika, ju pochvalila 😀 🙂 🙂
a ja idem makat, pred hodkou som dostala objednavku na zajtra..........som doma nist nemala, tak s vyplazenym jazykom som sa akurat vratila z nakupu a hybaj ho piect🙂
@pipka jej zlate deticky pomahali. To je jak u nas. Zuzka..ked ma zbada, hned berie valcek..a potom sa tvari,ze modeluje..dnes to bol stromcek a zrazu sedi pod stolom..s plnou pusou...potvorka 😀
@woman04 ano Katka, aj my ich niekde mame ..tie maslicky 😉
ja som daco usulkala, hadam to vydrzi, este masla musi vytvrdnut, potom ju umiestnim na miesto..
a veterniky tento x mali 90g...akoze mali byt mensie..tak neviem ako ich ocenim 😕
@bambula1307 krásna..ja už teraz mám brucha bôl,či to na tú nedeľu zvládnem..ale tak,budeme tam len rodina,tak sa v najhoršom zasmejú na mojom výtvore 😀
@woman04 Katuskadakujem aaaa neblbni..sak co by sa smiali, ty si sikulka sikovna..iste bude krasna..uz sa na nu tesim 😉 😀
@bambula1307 mnam 🙂
@jakelina krasne su 😉 napises mi prosim recept na zazvorovniky? dakujem 😉
@jakelina môžem poprosiť aj ja receptik na zazvorniky? dakujeeem 😉
@mizulienka
@patrikmisko píšu IP.

@jakelina jéééj ... tie som aj ja raz chcela skúsiť, ale už ani neviem kde som dala recept 😒 je to náročné na prípravu?