Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer je tam meno E.A. zo St.T. a je tam foto torty s kocurom,to ma zaujalo,lobo si ju pamatam odtial a jedna kniha,tak si to zrejme ty ;) si v casopise
@mamina1978 to je nááádhera.. ta lodička ta je uplně dokonaláááá
vsetkym posielam cmuk cmuk za pacitka 🙂
@1katuska73 paradny Mr.Been 🙂
@mariann2 ano tak je to moje ,hlavne,ze mi napisali,ze mi to tam nemozu dat ked su to male fotky 😒 tak ma to ani nenapadlo,ze tam budu musim si kupit dortomaniu
@dm1 perfektny svietnik si velmi sikovna.
dakujem vsetkym za pochvalu.
@1katuska73 dakujem 😵
@pristela 😀
baby, predstavte si, že mi včera volali, ľudia, ktorým som robila svadobnú tortu, že práve dojedajú vrchné poschodie a že je výborné, bola tam jogurtová plnka a oni ju jedli týždeň po svadbe, po tom, čo tá torta stála celú noc na stole a bolo to vraj jedlé, no... 😖
@dasiacik skus toto
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=17&t..., do celeho cesta das kakao, piect tak na 150-160 stupňov a radsej dlhsie
@luciahromadkova
Ďakujem,ale niečo menej komplikované? 😅
ved ti pisem ze urobis cesto a do vsetkeho das kakao, mramorovat nemusis 😉
@mamina1978 zdenka krasne torticky ,juuu a sa ti podarili postavicky z timmihoo..ukladam na inspiraciu 😉
@woman04 Kati ja som nikdy do parizskej slahacky nedavala stuzovac..a vsetko ok..nemam problem aj pod potah dat..este mi netieklo.

Kočky,prosím vás,potrebujem dobrý,naozaj dobrý a chutný recept na tmavé cesto.Nič zložité,len aby mi to ladilo s jahodami a s tvarohovou plnkou 😅 Ďakujem 😉