Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
a keď sa môžem opýtať čo je Wl. ďakujem a pekný deň prajem
baby, Vás sa nedá tak rýchlo sledovať ani čítať, tu by človek musel sedieť...počúvajte, ako miešate práškovú potravinársku farbu napríklad s tým WI? len tak-kus prášku tam fuknem a zamiesim?
dobre ranko dievcata, chcem sa spytat, ako ste "pripevnili" plastove ozdoby na tortu?
robim tu tortu s futbalovym ihriskom a mam tam branky a futbalistov, polozit iba tak nechcem, lebo musia zostat na jednom mieste, budu pri nich mena.dakujem
baby potrebujem poradit. kolega odchadza do dochodku a chcem mu urobit tortu na 19 decembra. ma cez 70 rokov ale je to stale velmi optimisticky chlapik a keby sa dalo tak by robil aj dalej. neviete nieco slusne ale pritom vtipne co by sa hodilo na tortu pre pana v jeho rokoch?
@mizulienka este som tak neuchytavala ale myslim, ze pipingel by mal pomoct 😉
viete niekto poradit, cim sa robia taketo priesvitne dekoracie? vdaka.
@vecernicci Naaaaadhernyyyyy je ten zvoncek 😵 😵 😵 😵 😵 Bombovyyyyyyy 😵 😵 😵 😵
Opět nádherné dorty ´"olajkovala jsem"
@mizulienka prosím máš více fotek s tím krtečkem, chtěla bych vidět ty boky ty kytičky, jak jsou dělané, zda máš? Díky jinak jsem si ho prosím uložila🙂
@vecernicci krasný zvoncek🙂
@yukki ja som normalne z hmoty urobila taku placku nasypala farbu a miesila a miesila urcite su lepsie gelove,ale ide to v pohode aj s praskovymi aj,ked mi hovorila predavacka,ze tie z drogerie musis najprv rozpustit,lebo maju asi cukrove krystaliky( ci z coho su tie krystale),ale ja som len tak nasypala a super sa mi zafarbila 😀 a niekde sa aj tie krystale podeli,ale kde netusim 😀
@jakelina Majka , ta je naaadhernaaaa 😵 😵 😵 😵
@pralinka25 jejda, nevidela,obidve moje 😉 .Len pozeram ze muffin zacal stracat tvar ☹ a ta zlta bola kriklava zelena -lemon bitter ,teda nechapem preco to fotilo na zlto ☹
Maminky aky mate nazor a skusenosti na marcipan z tohto receptu? 250g Hery,250g pras.cukru, 200g nizkotucneho suseneho mlieka a mnadl.aroma??? Dobre sa Vam s nim pracovalo?Ja totizto stale robim ten z cukrikov,ale skusila by som aj tento,len sa chcem najskor uistit u Vas skusenejsich 😉 Dakujem
@mamina1978 děkuji 😉
@jankaferancova nikdy jsem takový nedělala, přijde mi to strašně mastné, vždyť to je tuku jako do těsta. 😲 😲 😲
Možná kočky znají, já ne. 😢
@jakelina no ved prave to,ze je tam toho strasne moc,neviem nerada by som nieco pokazila,asi radsej ostanem pri tych cukrikoch 😉 a ak sa mozem opytat aky recept ma marcipan mas ty?
@jankaferancova já dělám taky z bonbonů a nebo mám mléčný tady ten a ten mám vyzkoušený a povedl se mi vždy.
20 dkg sušeného polotučného mléka
20 dkg cukru moučka
3-4 lžičky oleje
3-4 lžíce pšeničného sirupu nebo glukozy.
Sypké věci oseju, pak přidávám ty tekuté a popřípadě pár kapek vody, ale s tou opatrně, aby to nebylo řídké. Dělám v robotu. Ten sirup se dá koupit ve zdravé výživě a glukozu si můžeš udělat doma.

@vecernicci kľudne ulož aj bez dovolenia 😀 😀 😀 a ďakujem za pochvalu a spolupatričnosť čo sa nespokojnosti s tortami týka 😀 😀 😀