Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
veľmi pekne dakujem všetkým za vaše liky 🙂
už som nemala hmotu, tak som musela spraviť hentak tie ruky
@mamina1978 su zlatucka a sikovna..velmi, iste si ulozili aj viaceri. priznam sa, ze par tvojich mam ulozenych 😉 😎
@njonja som padla na rit 😉 😉 😉 krasneeeeee juuuj si neskutocne sikovnaaa
@dm1 no ona drzala kraasne do spica,este som ju stetcom aj tak vselijako ponadvihovala nech je to take strapate a dala do chladnicky.Zacalo to rychle tuhnut, tak ze dam tam tu ceresnu a to asi bola chyba.Asi bola tazka a pod tou vahou sa to ako keby zlialo.Mala som to tuhe ako slak, ved sa mi to aj lyzickou tazko naberalo,naschval som to take urobila.No nic uz,nabuduce budem mudrejsia 😝 .Na druhy den rano uz to bolo tuhe ako kamen,tak som to nechala.
@vecernicci nehces prijit malovat k nam ? ja sem zitra dam tu moji hruzu 😀 at je tu veselo 😀
@vecernicci ved je krasny🙂
prosím vie mi niekto poradiť objednávam si u Kamky prvy krát a dnes je poštovné zdarma,len treba napísať do poznámky poštovné. Ale kde to mám napísať. Ja som si dala veci do košíka a teraz tam je OBJEDNAŤ mám to stlačiť a potom tam budu poznámky ? alebo ako bojím ,že to stlačím a poznámky tam už nebudú a ja budem plaťiť poštovné.Ale inde nikde nevidím napísané poznámka. Neviem či nepíšem jak hotentot. 😖
@daducha neviem ci si to videla https://www.modrykonik.sk/fotoblog/swanqueen/al... 🙂
@dajna11 takže ked dobre chapem tak z bieleho smartflexu si si spravila ľaľie a potom farbila praškovými farbami?a tortu si poťahovala nejakou kupovanou hmotou či si robiš marshal z cukrikov? a ešte ked môžem poprosiť kde kupuješ smartflex cez aký internetový schop. dakujem za rady

@lussy23 podla mna tam mas vela cukru ked sa ti meli. A drsny? preosiala si cukro? aj ked to niektore kocky nerobia tak by to tym nemalo byt. riadne si potri ruky cerou a premiesavaj to znova a znova