Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Jaj babulky, ze aky som mala telefonat : potrebovala by som tortu na stredu.No a ja ze najblizsie mam volne 5.1.,na ten termin vola velmi pozde . A ona, prosim vas ako pozde,to je aky problem ist do obchodu a nakupit veci .A je to specialna objednavka, velka torta .No co som jej na to mala povedat. Tak keby ste nevedeli,u nas staci nakupit potraviny a torta je hotova 😀 😀 😀
@njonja tak tie muffiny nemaju chybu..., krasny mikulasovia 😵
@eliska22 nadherna
@ajka82 no jak ja 😅
ja som isla jak na istotu do tej novej galanterky v trznici...lebo som ich tam pred 2 tt okukavala..a kravka nekupila 🙄 ze sak na co, ked nemam taku zakazku, nebudem si minat...a mali vo vsetkych farbach bodkovane!!! a dnes dojdem...a prd 🙄
mali len zltu, oranzovu, ruzovu, zelenu...a cervenu nie 😠 😠 ☹ a ked uz mam cervenu bodkovanu Minnie, nemozem tam dat ruzovu stuhu 😝
tak bodkujem aj ja 😅 😅 🙄 pracicka na hovado 😝 😝 😝
Našla jsem postup na ty medvídky. Děkuji všem za snahu. Dávám sem, třeba se bude někomu hodit.
http://www.dortydorticky.cz/viewtopic.php?id=653
@njonja a co myslis , ten kruzok nad hlavkou tiez zlaty, ci strieborny ?............ Chcela by som aby to nevyzeralo tak detsky....., lebo je to pre starsich manzelov...... 😕 😕 😕 mimochodom velmi nabozensky zalozenych 😔
@mamina1978 spíš zlatý bych řekla
@njonja naaaadherne tie muffinky 😵
@jakelina Dakujeeeeem 😵 😵 😵 😵
ruky mi zachvilu odpadnu 😀 potom poprosim tip ako si zjednodusit pracu, ked sem hodim hotovu torticku 😅 🙄

@eliska22 ako tak pozerám idem si urobiť ešte fotku bez tých topánok v zadu 😀 😀 😀