Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
kujem 🙂
@mia114 Nadherna dievcenska torticka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ta postavicka je dokonala,kraaasna 😵 😵 😵
@ajka82 pekne si to vyriesila, to tebe tie kvietky padli? 😒 To si potom krasne stihla nove....... 🙂
@mamina1978 ano to mne spadli... a nie len ne tuto ale aj na oslavu mojej prababky, co uz som chystala na dalsi tyzden, lebo by sme mali ist s babami do patiniec na detske plavanie...
a som rada, lebo teraz som ju odovzdala a pacila sa 🙂
Sladke zienky, prosiiiiiiiim o radu..kazdy rok som zarabala cesto na medovniky rucne.....skusali ste, alebo robite to aj s robotom s hakmi?( s tym robim kysnute cesto, ale ma napadlo, ci nepojde aj medovnikove) dakujem
@mamina1978 tak potom rozhhodne zlte!!!aj kruzok, vies, ako z kostola...
@alenv Ta Angelina je bombovaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Ta posledna......no hmmm, ked niekto take rad 😉 😀 😀 😀 😀 je ale trosku nekroticky 😀 😀 😀 😀 nie 😀 😀 😀 na spicke myslim 😉
nooo idem asi piect trotie(nieco na sposob lineckych ale kakaovoorechove) ...to je jedine co mm na vianoce vyjeda a cez den sa mi uz nechcelo s babami, teraz uz mam klud... a popri tom si rozmyslim, ci este raz urobim aj zvysne kvety co mi zavrestali 🤐
Zienky prosim Vas nemate tu niektora fotopostup na tortu hriba (muchotravky) ale v stoji??? Dakujem

ahojte
uz dva tyzdne mam doma malu a posledne 3dni aj maleho, tak nemam moc casu na nic, ale spravila som jednu torticku a usila svoju prvu babiku 🙂 sice nieje tortova ale chcela som vam ju ukazat 😅 jasne , ze soms a inspirovala netom.