Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evvina http://www.kuharka.ru/talk/deco/mk/4736.html?p=2/ - zhruba v půlce stránky
dievcata, poznate spievankovo? Ja teda nie...a mam robit torticku na tuto temu, dane mam ze ruzovobielu...co by tam malo podla vas byt ?
@mishulle no raději tam jukni. 😀 😀 😀 Docela jsem se pobavila, když mi známá co bydlí v paneláku v přízemí psala, že chystala na Silvestra pohoštění a dala na tácku ven na balkon chlebíčky. Pak přišla návštěva a tácek fuč, tak honem dělala náhradní. 😀 😀 😀 Někdo to měl bez práce a ještě i s táckem. 😝 😀
@pralinka25 ja používam neuvarené salko...
ahojte...
konecne som sa dopracovala kuknut aspon fotky, kukla som par stran- UZASNE VYTVORY VSETKY ZA RADOM- a uz si zasa mozem odkracat... ja teraz jedine, na com makam, ked mi baby daju dychat (mam doma aj starsiu s kaslom a sopliskami) su vianocne kolaciky... celkom to ide... viac menej mam odpecene, dnes som zacala zdobit lepene a po buducom vikende dorobim kremy, polepim nastriekam a vykladam nohy... 😅
@79zuzana @lamps 😀 no mne ani nepovie krpec, že nehnevaj sa atď....on príde, "to čo je?" to sa nepodobá, musíš urobiť nové....kolkokrát pri mne sedí a diriguje....a to má len 5 rokov 😀
ale zas moje malé dievčatko 😀 tento víkend sa ráno robudila ja som bola ešte hore a ona zlatá príde..."mamina to je ale náhenááá tota, si šikuuka" 😵
Baby, kamarátka mi doniesla také farby v téglikoch...malilinkých. Ja som robila len s práškovou...a toto, to sa len natrie na biely výtvor? Icing color je na tom napísané... alebo sa to zapracuje do cesta, ako prášková?

holky prosím, kdy plníte cukroví máslovým krémem a kde skladujete? já dávám na balkon, nejradši bych už naplnila, ale mám strach, aby do vánoc nezežluklo, kamarádka už má naplněno a má v lednici, ale tam já jaksi nic moc nedám