Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@79zuzana no zatial presne aj ja tak... este cakam na naradicko z netu..a snad buduci tyzden ked uz moj bude mat volno tak bude nato cas... tiez pozeram zatial na nete, bo ja by som tak z hlavy vedela akurat vymodelovat slniecko mozno..aj to pokrivene ... he he.. no uvidime jak to dopadne.. snad nevyhori dom 🙂 no dakujem za info
@vecernicci děkuji Markétko a jsou to shiba inu, ale jsi fakt dobrá 😉 , nebo já jsem dobrá 😀 😀 😀 ..že jsi to tedy poznala. Koukala jsem na google a mezi těmi shiba inu a akita inu mi moc velký rozdíl nepřijde...asi to bude o velikosti, ale jsou si dost podobní...
@njonja perfektné 😵 😵 😵
@njonja nadherne
Ked pozeram na tie vase torticky,usta sa mi otvraju. Wow,ste take sikovneee 🙂 snad aj ja raz budem 🙂 btw,baby,ako pre asate tortu na finalny podnos bez toho,aby sa "splastila",pokrivila,proste nejak porusila?! A este otazka (asi ich par budem mat,som zaciatocnik ),ako robite ten previs na vrch torty z ineho fondanu? Dakujeeem 🙂
@zuzana_1 ja plnim, potahujem a aj zdobim tortu uz priamo na podlozke. Davam pozor hlavne aby sa mi krem nedotkol o ten ozdobny papier. Maximalne tak tam padne trosku cukru, ale to ide lahucko dole papierovou utierkou 🙂 Drzim ti palce pri torticke 🙂
@maya30 vlk a zajac su uplne super... ako vystrihnuti z rozpravky 🙂
@alenv perfektna torta, akurat cakam kym vyjde aj posledna cast na DVD, lebo sa nemam ako dostat do kina 😝 Prve styri som videla asi uz 3krat kazdu 😀 😀 😀
kujem baby za pacitka 🙂
este na dnes, jedna pre kolegynu jednej baby, co som jej robila tortu a jedna na oslavu mojej prababke k 90tke...hadam me rodina nesfukne, ze co som urobila, na kvety na drotiku som nemala cas a ani chut, kedze mi vcera po vyse 9 rokoch odisiel moj maly clen rodiny (kralicek trpaslici)
@yamahafazer krasna kittynka... mam rada dievcenske torticky 🙂
@zuzana_1 pekne sa ti podarili 🙂
@ajka82 a co by sa im akoze nemalo pacit, ved je perfektna 🙂 aj ta topanka je super, na toto by som asi nemala nervy 😉
@alenv stmívání miluji a jeho ztvárnění se ti opravdu náramně povedlo. Celý dort je skvělý, ale to vrchní patro...wauv...to jak jsi udělala? Měla jsi nějakou šablonu, či jsi to ručně malovala a případně čím - práškovými barvami? Jako nádhera....

boooze..ja som nadsena z tych nadhernych torticiek... Ja som uplny antitalent..ale idem to skusit.. len by ma zaujimalo kde berete inspiraciu? na vsetky postavicky, ci ine... dakujem za rady a dobre typi na zaciatok 🙂