Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
odovzdala som tu tucniacikovu tortu a mojej kmotre slzy vyhrkli a vybozkavala ma ze aka krasna, ze maly bude nadseny a z domu hned volala, ze sa straaasne tesil, ze tortu chodi stale hladkat do chladnicky...no a nemajte radost zo zivota 😀 😵 😵 😵
ved to sa ani neda netesit 😎 😵 😵 😵
@lamps no mna caka este zajtra jedna...sama este neviem aka bude 😕 😅
je omaslovana a teraz akurat pozeram, co na nu dam...no haadam nieco do obeda vymyslim 😅 😀
ma byt zase elegantna, zase k 70tke, farby su na mne, aj zdobenie...ale maju to byt kvietky...taaaak uvidime, co z toho bude 😕 😝 😀
KOČKY idem k vám pre RADU. Aký VALČEK na MARCIPAN alebo aky pouzivate??? 😕 Plastovy bez ruciek, ci s tym sa robi zle??? Mam obycajny dreveny, robi sa s nim dobre, len je maly, tak si vyberam jeziska 😀
@mysiatkoo wauuu.................... ti havkovia su nadhernyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵
ahojte pridavam poslednu torticku pred vianocami a mnamky pre deti na jedlickovu...za inspiraciu dakujem @mamina1978 tie stromceky sem davala ona 😉 akurat ze som ich neplnila puncovinou ale karamelovymi burizonmi
@pipka no jasné, dobehni 😀 😀 😀 do 10-tej to stíhaš 😀 😀 😀 my ťa s @pristelkou počkáme
Holky co to co to a mě nikdo na kávičku nepozve???? 😀 😀 😀 😀

mna keby mala zarmutit kazda krasna torta, co tu vidim, tak pristelka by nemohla byt moja zena a tieto stranky by som tu nemohla ani citat ani pozerat 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
sak ja by som sa z takej hlbokej depresie uz v zivote nedostala 😅 😀
aale kedze ja som ja, tak ja sem chodit budem a RAZ ked budem velkaaaaa, tak budem taka sikovna a dobra ako vsetky tie uzasne sladke zienky co tu pisu a pecu 😎 😎 😎 😎 cestne pionierske 😀