Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt creme olé tam dávám pokaždý a drží fest 😉
@vecernicci ja ho mam vzdy po ruke, ale nie vzdy ho davam🙂 no idem to teda vyslahat a uvidime🙂
@vecernicci vyslahane, dala som jeden stuzovac a pohodicka🙂
@yamahafazer ja som vždy chcela urobiť hnedo modrú konečne som mohla 😵
jeemine holky , to fotenie , vsak ja som to sem zabudla vložiť 🙄 este že Andrejka spomenula 😵
prikladam dve fotky, su fotene na rovnakom mieste , za rovnakeho pocasia , v rovnaku minútu , a niesú absolutne upravovane na pc ani na foťáku /okrem napisu na spodnej/ fotak je obycajny šmejd za 50€ aj s postovnym kurierom 😅 a miesto fotenia na obycajnom stole na ktorom je postavena stolicka z jednej strany a z druhej karton, prehodena cierna podsívka... torta bola malička len 3kg
A ten rozdiel je robeny len a iba že na tej druhej foto, na ktorej je vidiet krasne biela cela torta a nie zbytocne cierne tiene drzim v jednej ruke alobal a v druhej foťák 😅 nič ťažke, zložité a ani drahé, každa ho mame doma 😉
Krasne torty 😵 ale to uz asi netreba ani pisat 😵 Kazda mozeme len zavidiet vasu sikovnost, a hlavne trpezlivost.
Baby krasne a vesele Vianoce prajem vam aj vasim rodinam. 😵 Odpocinte si 😉
Aj ja vam prajem krasne vianoce plne pohody, odpocinku a splnenych priani. dakujem vam vsetkym za rady ktore sem obetavo pisete a za krasne chvile ked si pozeram vase neskutocne vytvory. vela som sa od vas naucila a som vam za to velmi vdacna. Tak este raz stastne a veseleeeeeee 😵

@lussy23 kuk tu https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-2-fotopostupy-recepty/