Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
toto su moje torticky https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martina7905/...
ach holky milujem male dedinske obchody s bajecnou otvaracou dobou 🙄 jeden druh tvarohu a za 250g 1,25€ 😠 pri tom kupujem normalne 500g za 1,15€ aach jooo, co neurobim pre maleho 🙄
sme oslavu presunuli o tyzden ale darceky chce teraz tak mu taku mini torticku urobim nech je stastny 😀
@jakelina ale je uuuuuuuuzasnaaaaa 😵 😵 😵
@yamahafazer já jsem to taky zkoušela s tím alobalem, ale ta fialová se mi stejně fotila špatně. Asi je to v rukách a ne ve foťáku. 😝
@jakelina @yamahafazer
ženy ale alobal tam nieje na to aby vam odfotil spravnu farbu 😀 😀 😀 len , aby vam zmizli tie čierne tmave torty 😀 😀
baby prosiiiiiiiim, ako namiesam krasnu fialovu? ja som na nervy...sak ked som dala fialovu wiltonku, tak ta hmota je normalne seda 🙄
a ja potrebujem krasnu fialkovu...na rapunzel saty ☹ ☹ ☹ taku tu ruzovo-fialovu 😕 😒
@yamahafazer no ved aj to som dala, ze ssom pridala ruzovu...a furt je to take nejake "vyblite" 😝 🙄
v akom pomere davas ruzovu s fialovou, 😕
neviem ci nedam radsej ruzovu a kvapku modrej...ci? 😕
@pipka ja ja budem robit na februar taku ,ale co mi poslali aku chcu tu figurku tak to je taka ina taka detska nie ako z rozpravky
maminky poradte nejaku dobru napln do torty..ja som zvyknuta len na klasicke parizske kremy a este som neexperimentovala..Dajte nejaky typ na dobru mlsotu 🙂 dakujem pekne 🙂
@pipka ja neviem ja stale len pridavam od oka trochu tej trochu tej dekedy sa mi nelubi farba s modrou som este neskusala iba fialovu a tmavu ruzovu

@fraufrt ja to dávam iba na poťahovú hmotu nie na krém a potriem spodok oblátky modekor gelom aj vrch....ten modekor tam tiež predávajú a to je všetko dozdobím poťahovkou...