Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ani mne ten poťah nevyšiel, celý sa dotrhal. Nemala som dobrý recept. Tu je video aj recept toho poťahu (fondánu): http://prerodicov.sk/video/video/ako-potiahnut-...
@mamina1978 prosim ta, ty si tusim robila tu uzasnu tortu s topankou - lodickou.. mohla by si mi ju sem este raz dat?
@lucula73 ja som dala trosinku menej muky a viac tej coko a kakaa. ten vareny som este neskusala ale tiez to mam v plane. ja peciem zatial malicko tak som este nestihla
@oluska88 ja som robila nedávno takuto : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4772234...
@pipka mala by byť teraz na 12.01 , chces prísť ? dojdi na nedelu to ti zostane ku kávicke 😵 😵 😵
Babulenky moje milé, mohly byste mi naházet nějaké křtinové slaďounké i netradiční dorty, prosím?? Moc děkuju!!! 😵
babulky,ak mate cas a ochotu,hodte sem dajake inspiracie na tortu ,,prsia,, No nie z netu,vase 😉 Caka ma koncom mesiaca moja prva prsata,tak nech a inspirujem 😀
Beruny, nenechte se zahanbit a napáskujte mi sem něco, prosím..🙂 POtřebuju poslat paní něco pro inspiraci..🙂 Díky!!
@zdenallicka inspiracie z netu
Prosím ještě o nějaké ispirace, děkuju!!!
@dm1 Děkuji..🙂
moje vikendove tortičky..
jedna pre moju neterku, na uvitanie a druhu pre Vladina, lebo najnovsie pozera rakosnicka, tak som cely tyzdne pocuvala, kedy mu spravim tortu Rakosnicka..takže torta len tak..pre radost...
@zdenallicka tá tapeta vyššie je pre teba
Baby, ktora ste tu z kosic a peciete torticky na objednavku? Vypadla mi baba cez ktoru sme zvykli brat a narodeninky ma dcerka uz v piatok :( nechcem ju sklamat, chcela by peknu torticku :(

@chudadka ja som si misky kupila v hypernove niesu uplne od obluka ale jedna mala piskotka hore alebo trolinka puncoviny to spravi 😉