Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina hlavně že je mladej v pořádku, auto vem čert, i když je to už u vás druhý, ne? teda vy máte holka smůlu, ale štěstí v neštěstí že se nikomu nic nestalo
@vecernicci no právě druhé během dvou týdnů. 😝 😝 Teď to ale byla synova vina, prostě se mu to z kopce rozjelo a pak dostal smyk a už to nešlo ovládat. 😝
@jakelina Majko, četla jsem tvou zprávu se zatajeným dechem...jsem velmi ráda, že je syn v pořádku! Je jasné, že z toho budeš otřesená i tak. Auto je jen plech, může to zamrzet, ale ve výsledku je to nepodstatné. My jsme kdysi /bylo mi 21/ taky s manželem /tenkrát přítelem/ nabourali tak, že auto skončilo na vrakáči, bylo zničené ze všech stran /točili jsme se v příkopu/, ale nám se naštěstí /a zcela neuvěřitelně/ nic nestalo. To jsou takové situace, kdy si člověk říká, že asi opravdu má nějakého andělíčka strážníčka....tak všem bezpečnou cestu!
@jakelina vdaka Bohu, ze syn je v poriadku, aj ked to auto tiez mrzi....aj u nas je poladovica, vsade sa smyka 😕
@jakelina no myslím, že si teď aspoň bude dávat více pozor...aspoň na manžela to tak docela zabralo. A předtím nejezdil špatně, ale ztratil tím že naboural takovou tu mladickou nerozvážnost či naivitu.
@vecernicci Super, ze uz nemas teploty, tak teraz to neprehanaj ,nech sa ti to nevrati........ 😉 🙂
@jakelina Bozeeee......... ,aspon ze sa synovi nic nestalo, auto je len material a da sa vymenit........ludsky zivot nie.........
Tak si synceka vystiskaj a auticku sa podakuj, ved aj tie kusky plechu ho predsa ochranili...... 😔 drzte sa....... 😉
@luciahromadkova dakujem
@luciahromadkova , nevieš mi poradiť, ako na maskačovinu? ako to zafarbiť? alebo po kúskoch lepiť? vdakaa
Děkuji moc všem za milé slova a podporu. Já jsem z toho rozhozená ještě teď. Měla jsem tu těsto na koblihy a nevěděla jsem jestli je vůbec usmažím. ☹ 😠
@ivkaivka ja som este nerobila, ale mozno aj malovat praskovou farbou uz na hotove, rozmiesala by som vo vode/v bielom tvrdom alkohole trocha hnedej, zelenej a sivej, bezovej samozrejme zvlast a tak by som nanasala hubkou na make-up /novou/ a hrubsim stetcom, ale možno dievcata by inak skus sa pytat kto robil 😉
@lifinka ono se to tak někdy sejde. Jenomže já jsem na prášky, protože bez auta se ani nedostanu pořádně do práce. Mám to z ruky a vozím sebou malého. Už tento týden jsem ho tahala autobusem a řeknu ti, že má normálně omrzlou pusu, úplné fleky kolem pusy a nosu jak dýchá. Autobusy věčně zpoždění a na tom náledí jsem ho nosila, když jsem musela něco vyřídit. Váží 16 kilo a v kombinéze žádný med. Jsem dnes vyřízená, ještě štěstí, že už je po dph a víkend. 😝 😝 😝

@jakelina jezisis 😲 to su nervy. este ze je syn v pohode to je najdolezitejsie ale teda pri predstave co vsetko sa mohlo stat ... ☹