Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina vyrezane z marcipanu a vymalovane 🙂 nevedela som to ani za nic spravit cele z farebneho marcipanu....nemam skalpel neviem ho nikde kupit a s nozom mi to nejde :(
@katulkaaaaaa mě se to zdálo jako malované, je to moc hezké. A já jsem teď tu pandu vyřezávala taky nožem a taky jsem si říkala, že by to chtělo něco lepšího.
@dadka212 jsem se pobavila na tvém FB...koukala jsem tam na fotečky, hledala jsem jednu, co jsi dělala a procházím tvá alba a tam napsáno, že už budeš dělat jen 2-3 dorty za víkend...jsi na to nějak zapomněla, ne 😀 ? A jinak ti musím děvče říct, že jsi hrozně šikovná ženská a je v těch albech vidět obrovský pokrok mezi prvním a posledním.
@florentina já jsem se tam teda nedívala, ale nebylo to jenom přes léto. Myslím, že to nějak tak bylo, že jich dadka bude přes léto dělat míň. 😉 😉
@florentina Katka - prekráááááááásne tortičky si urobila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@miciatko ja uz som veru davno nekupovala ale ked tak tak som brala tieto biele plastove http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/podnos-bi... podla toho aku velkost som potrebovala alebo tieto zlate http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/lepenkova...
@florentina ale veď to netreba zrezávať veľa, iba trošku, urobiť trošku ten okraj oblejší
@lifinka to mi povídej, ale potřebovala bych dolů aspoň 30 kilo 😝 takže jsem ráda, že se mi scvrknul žaludek 😉
@zuzana92101 to je prekrasna Minnie! najkrajsia!!! 😵
babule, vedeli by ste mi poradiť recept na korpus z orechov??? dakujem.
@mrka2 jeeej, dakujeeem, vazim si to 😉. Tesi ma, ze sa paci.
@zuzana92101 však se ti krásně povedla, jsi šikulka 😉
ahojte babulky nemate nejaku orechovu plnku mam tu z recetou s kavou ale nejako mi je malo orechova este som nestihla vsetko precitat ostava mi 7 stran ale dneska to dam
@anibas juj, ty jsi mě moooc potěšila. Děkuji!!!!!!! Tady teď úplně zářím, že se ti líbí 😉 !
@vecernicci hi hi ja ted bojuju a bude mi stacit 20kg 😀
este som chcela ze dakujem vopred len mala mi tukla a nevsimla som si ze pisem uz inde 😉
@jakelina a kolko tam cca davas orechov vsetko nechas presne podla receptu ako bolo pisane a iba pridas orechy citala som ze prezis lieskove myslis ze keby dam vlazske bolo by to zle lebo si zelaju tie a nejake necitim rozdiel pri prazeni a neprazeni orechov ci som divna?dakujem
poradili by ste mi prosím z akej stránky objednávate veci na pečenie? ďakujem 😉
@sisix
@vecernicci tak holky založíme téma:hubnutí! protože já potřebuji 30kg 😝 😝 😝 😝 k moři, musím být jako proutek🙂))

@vecernicci děvče to je dietka, co?