Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte babuky tak mam nachystanu torticku na potahovanie je mala kruh priemer 18 cm a neveim co s nou je to len tak pre radost pre mna rozmyslala som ze spravim taku krabicu na vrchu vrchnak a na to masla asi len neviem ako zakmbinovat farby mam bledoruzovu tym by som to potiahla no a co a k tomu mam zltu alebo bledozelenu cervenu aj tmavozelenu prikladam si to tu ako pako a neviem sa rozhodnut 😝 😝 😝
No babulky asi ma ebne pečiem ten korpus uz 40 mint, tak som skusila si uz je upečeny pichla spadlov a nie je a pekne mi klesol 😒 a tak som sa tesila, ze aky bude vysoky, to ako mam vediet ci je upeceny kokos, ked otvorit ruru nemozem 🙄
nemáte některá uložené dorty - noemova archa? díky moc na netu jsem nějak moc nápadů nenašla
@eliska22 @jakelina hlasim , ze byvam v dome 😀 😀 a smartflex ked mam tak tiez len velke 7kg balenie, mam ho vzdy v takej ladomorni miestnosti, vyklopim ho celý z vedra dám chlapovi noz do ruky , sacik a kuknem nanho 😀 😀 on sa vzdy trapil, vzdychal , fucal , nadaval a po nejakom 8ráze ked sa tak trapil 😀 😀 😀 😀 som mu dala velky hladky nož a ukazala ze z bokov ma zrezávať take tenke plátky 😀 😀 😀 😀to ide ako po masle 😀 kukol na mna s otazkou ako dlho to viem 😀 😀 😀 ja že vsak od zaciatku ale bavilo ma pozerat sa na neho 😀 😀 😀 😀
inak včera prišla segra a že jej to čo máš, akurát som dolovala hmotu a ja že to je kupovaná, odždibla si a že fuj a hodila to do koša 😝 a keĎ robím z MMF to sa nevie dožrať tej hmoty a že tento smartflex vanilka jej chutí tak umelo 😝 aj mne viacej chutí mmf 😝 len tým, že chodím do práce som si to chcela uľahčiť, aby som nemusela hmotu zarábať....
@smisek24 tu su inspiracky z netu a link na moju robila som to ale v kombinacii s nemom
kocky mne sa chladi v ladnicke torta a ja vobec netusim ako to ozdobit neviem sa rozhodnut je to pre dievcatko na 1 rok a nechavaju to na mna 😕
@blcha Krasnucka detska tortulienka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Superne sa zdokonalujes ....😉
@pralinka25 Wauuuuu ta taska je akoby z reklamneho letaku ......bombovaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 dakujem no ja stale na nu pozeram do chladnicky ze co vsetko tam mohlo byt lepsie ale uz s tym nic nenarobim nabuduce sa snad podari trocha lepsie 😉

@jakelina nie sme divné, nebývame náhodou tie čo nám to nejde v dome???? lebo bytárky píšu, že im to ide a predsa mi doma nemáme také podmienky teplotné ako oni 😝 to je moje vysvetlenie 😀