Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj,má to cenu psát pořád dokola jedno a to samé? Tedy pochvaly a obdivná slova? 😀 Nádherné všechny.nejvíc mě dostal ten bílý od @alionuska:nádhera. A beruška od @sofi07 jako živá.a u těch hub,jsem si také myslela,že se chlubíš se svým úlovkem z lesa,no a ten pařez,bomba.O těch perníčkách ani nemluvím.@anibas s tou bonboniérou sis teda vyhrála,krása.@hejdita roztomilá kočička.
Já ted trochu výletovala s dcerkou,tak jsem npekla.Jen dnes jsem dělala nepečený mandarín a pustila se do něj ještě než pořádně ztuhl.Jinak ted někdy budu dělat akorát dort pro Nelčinu sestřenku k 1.narozeninám.Ještě nevím co udělám.Sákriš budu muset ušetřit a už si taky koupit nějaké pomůcky.Nemám nic,ted jsem si akrát udělala radost novou velkou kulatou formou.
VCERA som robila syncekovi k 2 narodeninam moju 5 potahovanu torticku cim viac ich robim tym sa mi viacej dari. toto bola prva poschodova a na moje pocudovanie sa nenatrhla 🙂 xixi ... len mam otazocku babulky na jednej strane sa mi zacala potahovka z MMF topit ako to je mozne? a ja som taka truba vobec som si ju nenafotila len co som sa s malym odfotila pri torte som ale sikovna :(
hej presne tam v predu ako sa otvara ladnicka nic a na zadnej strane sa mi topila :( ... to je tym? ... dakujem uz mam doma velkeho chlapa 🙂
a robila som pivo krstnemu k 50 a to sa mi cele akosik do rano roztopilo moze to byt tym ze tam bola pudingova plnka?
@alionuska od úžasu nenachádzam slov 😵
@sofi07 @mrka2 lienky su obidve krásne 🙂
@erika107 aj tá tvoja autíčkova sa mi páči
ja som robila tortu synovi k 9.narodeninám snookrový stôl ... prvýkrát s MMF... robilo sa mi s tou hmotou celkom fajn, ale neviem ako dokážete robiť z takej hmoty aj postavičky, ružičky a všetko možné ... asi musím viac skúšať ...
zatuhnutá bola dobre, ale keď sme ju mali dlhšie na stole, tak sa trochu orosila a ten poťah sa začal akoby topiť ...mala som ju hore v chladničke - to môže byť problém?
@vinka vytlacila som si motorku na papier, dala do euroobalu a na tom som si skladala tu motorku postupne a potom som to preniesla na potiahnutu oblatku.tieto technicke mi fakt davaju zabrat, tento tyzden ma caka kanoe 😕
baby, krasne torty ste napiekli, to robite vsetky z MMF? mne to MMF sa podarilo asi len dvakrat dobre urobit, mate moj obdiv, musim to zas niekedy skusit
@alionuska Aha, já to nedočetla... takže postupně...
@sisa.b dakujem Ti krásne za výýýýýýýýýýýýýýýýbornú tortičku, bola presne podľa mojich predstáv a už je aj zjedená 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@juliagregor ja dakujem za pochvalu 🙂 rado sa stalo
a pridavam dalsi vytvor, co som nachystala na dnesnu grilovacku - expresne splacane a ozdobene prasiatko 😅
@juliagregor tak sa vam tam podarilo napchat tie velke sviecky? 🙂
tak zas sa mi "dari" ☹ z potahu doslova voda steka, pritom sa mi tu take teplo nezda. ani pismenka sa mi nedaju davat na tortu. a dieta sa rozhodlo nespat 😠 😠 😠
@sisa.b tie sviečky mali naspodku len úzku plôšku 😉 🙂 🙂 🙂 prsiatko je nádherné 🙂 🙂 🙂

@sofi07 pána to ty si takú motortku vymodelovala? 😕 idem odpadnúť. 😝