Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby to len mne začína pani Janka s tými tortami v paneláku liezť na nervy? 😀
@mamina1978 ja mam tieto: mna cakaju o 2 tyzdne.. 🙂)) niektore mam asi aj od teba z druhej temy.. 🙂 tiez ich budem robit z mmf..
baby odbornicky ...mate skusenost ako naniest jedly obrazok na tortu???potrebujem aj ten gel na to ,alebo sa to da aj nejako inac???dakujem
kocky,neviete mi poradit mnozstvo surovin na piskotovy korpus o priemere 16 -17 cm?dakujem
robim pingu-a a sak neviem mu ten gulaty zobacik spravit...nejaky je čapaty chudacik 😅 😅
@dada2007 dievcata a kde sa prihlasuje ja to nemôzem najst dakujem.
@1katuska73 v tom článku čo sem vložila pristela to bolo 😉 .......ale páči, kopírujem vetu:
Prihlasovať sa môžete na stretnutieludanice@gmail.com .
@dadka212 nádhera
@alexandrakocikova krásna. tie lízatká sú kupené v obchode alebo urobené?
@dagmarmustafa krásna
@jenie123 krásne
dievcata ako dlho vydrzi piskotove cesto, ked ja mam len jednu formu 18 cm a chcem aby bola torticka hore pekne vysoka, tak chcem upiect na 2x, ale lepsie mi je urobit si cesto naraz z 3 vajicok a nie po jednom a pol sa babrat, este som to nerobila, prosim poradte, neprekypri sa mi potom to cesto v druhej varke?? 😒
@monicca00 toto ma tiez zaujima lebo tiez asi budem riesit tento problem cez vikend
ja momentalne skusam preratat, ci sa mi zmesti do mixera cesto z 15vajec... hlavne vahovo, ci to utiahne 😅
Zdravím, nakukuji sem poprvé, protože bych potřebovala poradit 🙂 Můj manžel bude mít za 2 týdny 30.narozeniny. Ráda bych ho překvapila nějakým malým dortíkem (pokud možno jednoduchým 😀 S dorty nemám vůbec zkušenosti, i když různé řezy atd. peču ráda 🙂 Budu ráda za jakoukoliv radu 🙂
@dada2007 doteraz som makala,ale hned prve som kukla mail a odpisali 😀 😀 😀 jak sa vytesujem konecne pojdem aj ja na nejake stretko tesim povedala,ze si ma napisala a koli uctu a jedlu sa este ozve tak uz len dufat,ze dostanem dovolenku,lebo som kukala a ten tyzden uz zobrala kolegyna, s ktoru sa akoze zastupujeme 😝 aj ked ja neviem robit jej robotu a ona nevie moju,ale tak uvidime 😀 😀 😀 😀

@sisix vies, ze si to uz nejako nepamatam.. 2 tvarohy som zmiesala bud s jogurtami alebo smotanami.. v tomto ti moc nepomozem.. ale vdaka tej zelatine to uzasne drzalo, takze je asi jedno, co k tvarohu pridas 🙂))