Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Babenky ja kupujem maliny a ine v metre. Ak mate karticku teda... Maju tam kilove balenia, malin, jahod, aj cucuriedok. Vychadza to cca 5,50 e ale cucoriedky viacej.
Holky nemáte někdo fotku dortu s leknínem co jste dělaly?? Jakou se to dělá vykrajovačkou?? Mám udělat tři lekniny nahoru na dort a ještě jsem nedělala. Děkuji krásně.
@daducha mne osobne 762, je taka elegantna 😉
@jakelina ja mam len toto..................... inspiracia z internetu................. 😉 🙂 Tak snad trosku pomoze...................
@mamina1978 jé děkuji, tu mám, tak zkusím udělat. Oni mi poslali fotku, kde jsou takové velké bílé lekníny, tak to zkusím víc vytenčit a natáhnout do délky.
ahoj holky, dívala jsem se teď na leták Makro - u nás je to asi něco obdobného jako na Slovensku to Metro, o kterém tu holky píšou a kdo tam má kartu - já ji mám na taťku, který má živnosťák - tak tam mají zrovna maliny 2,5 kg balení, a 1 kg vychází na 57,-, což mi teda přijde fakt hodně výhodný. I oproti Lidlu, kde jsou tento týden 500 g balení za 50,- myslím. Tak výhodnou cenu mražených malin jsem doteď snad nikde neviděla 😵 :
Na kolik pecete piskot?
Děvčata prosím budu dělat krém z mascarpone, ale jaksi jsem trošku zapoměla poměr 😀 2 smetany, 2 čokolády bílé a kolika gramové a mám jen jedno mascarpone to z lidlu.. prosím jak ho děláte? Děkuju moc za rady.. pokud jsou tam 2 mascarpone tak můžu dát více čokolády, aby byla tužší.. ty mám totiž 4 😀 😀
Dievcata, tuto su pokope nadherne postupy na vselijake kvietky 😉 🙂
NADHERNE POSTUPY NA KVETY 😵 😵 😵
@alenv páči sa....
Mascarpone plnka:
---2 slahacky dam do hrnca, do toho 2 biele cokolady(200g), ked sa to rozpusti, odstavim, necham vychladnut, potom na noc do chladnicky, rano vyslaham a do toho na najnizsom stupni mixerom zaslaham 2 x 250g mascarpone. Davam vzdy aj stuzovac do slahacky, niekedy aj 2ks.
ahojte chcem sa opytat či objednavate niekto z ebayu veci na marcipanove torty vykrajovacky, valčeky, pismenka.....ak hej či mate overeneho predavajuceho a nehodite mi link dakujem

@lokalistin a oprava.......... na stranke som sa zabudla len 20 minut 😎 😀 , a nie pol hodinu, ale hned tam idem este posnorit 😉 😀 😀 😀