Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky,kupila som tie polystyrenove podnosy,chcem dat okolo stuzku a teraz dumam ako to potiahnut.Cely spodok,alebo najprv tam dat tortu a tak ten potah potiahnut az po kraj podlozky? tortu som najprv polozila na obaleny karton aby ked to krajali nekrajali aj polystyren, no ted neviem co bude krajsie ?
Ahojte, prosim vas baby zasa mam jedku oplatku, ale tentokratvjunpotrebujem dat na kremom potiahnutu tortu. Len to nalepim a upackam? Mam sat navrch aj modecor, ci nie? Dakujem za radu 🙂
prave dokonceny vejar do tomboly ,mala som dane este aj formu donesenu ze musi byt vejar , na nete inspiracia skoro ziadna tak cele je to moje vymyslene dielko 🙂 ale velmi pekne dakujem @vecernicci ze mi nasla aspon par inspiracii .. .
Dobry vecer koceny,nejaka sikulka z PN na upecenie torty...?Dakujem 😉
@gabina275s kráísna
@mariann2 krásne
@lucula73 krásne
@monikapo krásna
@denisak77 krásne
@zklimekova nádherná a tá mačička je prekrásna
@denisak77 krásne
@jakelina krásnučké
zienky, pisal mi teraz jeden pan, chcel by motorkarsku prilbu...nemate nieco v archive? 😉 a kto to robil, islo to lahko, alebo ee?
@blcha ahoj skus kuk tu je ich zopar http://www.google.hu/search?hl=hu&tbo=d&tbm=isc...
@daducha ja som to este nerobila, ale budem, na svadobku... Tiez som nad tym premyslala, ako to spravit a chcela som to cele potiahnut, az po okraj...na okraj dat stuzku, ako chces ty, no a na to polozit tortu s podnosom, co nebude vidiet a dozdobit este...
Ale neviem, ako sa to ma spravne robit.
@zuzana92101 @alenv robila jednu krasnu motorkarsku prilbu, tak ti urcite poradi a hodi aj foto 😉 🙂
@zuzana92101 já jsem se právě bála, aby to nejezdilo, tak jsem to potáhla celé a na tom to pak hezky drželo. 😉
Baby tie fantasticke slovenské torty pojdu 16.2. o 20:30 na jojke 🙂 Som stráááášne zvedava 🙂
@daducha andelicka hlavne daj bacha ono sa to pak špatne prenáša, ja tak musela dat zakaznicke tortu aj s otocnou doskou 🙄 čo sme to nemali ako a za co chytit a hlavne ona to nemala ako drzat v aute aby nepokazila ten potah. a naj podla mna je potiahnut spodne poschodie na podlozke a potiahnut to hned az po okraj podlozky, alebo potiahnut zvlast podlozku strcit do chladnicky nechat zatvrdnut a pak na to polozit potiahnutu tortu 😉
Ahojte, mam otazku co myslite ako su robene tie mini bodky na tejto torte?
Jaaaj a takmer som zabudla robila som mramorovy korpus tu podla toho vasho receptu a mal na vysku 3 cm :( neviete co sa mohlo stat? Mam tu staru ruru moze to byt tym? Inak chutovo a vyzorovo velmi mnam bol 🙂

@alenv v cukr. potrebach kupujem...elfka ti dala link.. ale pozor priemer podnosu pisu spulu aj s tou krajkou-ta je cca 2,5cm siroka, treba si odratat 😉