Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby ake zakusky su u vas naj?Ak by sa dalo aj nejaky link na recept. Dakujem
@dm1 Dani prenadherna torta ozaj, uplne dokonala 😉
a tu je moj ,,mončičák,, synáčik ako zazerá na tortu velmi chcel jesť,hold mama nedala...ale urobila inú pre svojich 😀 😀
Kočky riešili ste tu maliny. Pozerám leták KAUFLAND a od dnes majú maliny 400 g za 1,39 €.
prosím vas robila niektorá tortičku vegetariánsku?ak ano poprosím o recept 😉
dakujem kocky ste moc zlate ste ma potesili 😵
@smisek24 je to cokolada s cerou v pomere od oka ale asi 500g coko a 250g cery.
@lucula73 ten bok nalejem coko s cerou na formu na sugarveil necham uplne ztuhnut zlupnem dole odkrojim ako potrebujem a pricapim na bok torty
@viera6 ano najskor som dala tie coko boky, do rohu som dala drobne perlicky z cokohmoty zo silikonky aby som mala zapchane rohy, uhladila kremom na tych krajoch hore aby to bolo v rovine, naliala som hore za 2 zufanky coko s cerou a naklanala som tortu na strany aby sa to rozlialo do bokov
Kocky mam aj nejaky postup nafoteny aj ked to sa na figu fotilo coko v noci ale hadam pomoze. Zaklad je ked sa leje coko hore neliat horucu lebo by roztopila tie boky ja ju necham schladnut predtym

@dm1 nádhernáááá 🙂