Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@sofi07 dakujem ti..a ten tvoj kajakar nema chybu!!! Supeeeeeeeer!!! 😉 😉
@sisa.b tiez dakujem...
@maca77 vzory vzdy olacam ,ked mam vyvalane..na stole a potom prenasam na tortu..
@nikanika28 grankom nie,ale cucoriedkova stava farbi jak drak! 😀 😀 len na fialovo.... 😅 😅
@maca77
@nikanika28
@alionuska dakujeeem 🙂
bože baby ja vždy ked mam kusok čas tak sem nakukam čo ste zase popiekli a jedna torta krajšia ako druha ja sa chystam na moj tretí pokus v septembri naš drobček bude mať meniny tak niečo musím vymyslieť tak potm sa budem hlasiť o rady na nejaky dobry krem ak mate tak mi aj možete napísať ako robite ten parížsky 😉
krásné všechny dorty
juj tu pribudlo zopar nadhernych tort. 🙂
@alionuska alebo ostatne ake mate formy. Rafiky alebo s dnom. Chcem si kupit stvorcove formy lebo ma to uz nebavi vyrezavat z obldznika a neviem ktore mam kupit. Pri rafiku sa bojim, ze sa casom pokryvy a cesto pretecie, ja mam gulatu formu, ktora ma uz cez 15 rokov a trochu sa pokrutila. A tiez si neviem vybrat velkost, chcem mat tri poschodia. Aky by bol najlepsi rozmer. 😅
@lucula73 mozes si bud sadu alebo len jednu kosticu kuk
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=p...
ja som to robila s normalnou malou muslickou ale s kostickou je to urcite jednoduchsie 😉
ahojte. chystam sa na svoj prvy tortovy vytvor a chcela by som sa spytat na par zasadnych veci 😀 - ten potah sa vyraba z marsmelow, praskoveho cukru a kvapky kys.citronovej ?a kolko gramov tych cukrikov pouzit a na urcite mnozstvo cukru? a este dotaz - ako dlho mam tie cukriky zohrievat v mikrovlnke? vraj len chvilku, ale ako zistim ze su uz pouzitelne...? dakujem velmi pekne za radu 🙂
@alex21 to je jedno aka je forma..ak nema dno tak ju obal do papiera...aby cesto nevyieklo a ak ma dno,tak len papier na spodok,presne vystrihni a nic nevymastuj...nevysypuj..lebo sa ti neupecie rovnomerne... ja mam aj take aj take.... 😀 😀 a najlepsie sa mi pecie v hrncoch🙂))Ale nesmu mat plastove usi! 😝 😀 😀 😀 😀 😀
@lucula73 to je jakoby delane druhym koncem priboru treba lzicky....a je to usulany kusok okolo torty a potom to otlacas....ta muslicka by robila vlnky a toto je take hladke alebo je to robene nejakou inou kosticou s takym trojuholnikovym koncom ci jako ale poslup je stejny u vsetkeho usulat hmotu prilozit mackat a hotovo popripade skratit 🙂 dufam ze je to zozumitelne nooo a az teraz som si vsimla ze som plynulo presla z cestiny do slovenciny nooo u mna normalne 😀
Holky, přišla jsem z práce a vidím tady ty krsné dorty..🙂 Fakt moc pěkné..🙂 Já mám taky jeden hotový, ale fotit bude Martin až odpoledne - teď už je tma a ráno jdem oba do práce... Hezký večer..🙂
vinka paradne 🙂 nema to chybu tie valceky vsak??? 🙂 aj ja si idem v nedelu povyberat tak sa tesim a mozno nejaky nasledne pouzijem uvidime ake to bude mat vzorky 🙂 a ide to s tym dobre? alebo sa musi viac pritlacit ?

@daniz dakujem 🙂 , voda piping gel, potah je pasta dama top a ozdoby WI. farby gelove. a stromceky tak, ze som si urobila kuzel a manikurovymi noznickami nastrihavala, cim nizsie som sla, tym hlbsie som zastirhla 🙂