Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 Ďakujem, mňa to teší, keď moja torta slúži ako inšpirácia 🙂 A tyrkysová nie je zarábaná je to wilton - teal.
@dada2007 Daduš nenííííí 😀 😀 😀 ale mam v nom aj take tvrdé hrudky 😠 akoby stvrdnuty cukor abo co 😠 este ze tym nepotahujem bo by ma porantalo
@zuzana92101 neboj všetkym holkam tu chuti a vonia 😀 😀 😀 to len ja som asi divnaa 😝 😀 😀
@zuzana92101 neboooooooj, aj ja ho mám a u nás všetkým vyhovuje 😉
kočky ,idem davat jedlu fotku na potahovku ,modcor gel dat aj pod fotku ci staci len navrch ? uz som to raz robila ale som zabudla a teda nie som si ista ako 🙂 pls..surne torta je uz potiahnuta 🙂
prosím vas ako urobiť takéto niečo a ma to byt aj taka motorka /cross/...dakujem
@mimcak jj je super, mají ji v orionu
@pristela tak já ho mám týdně spotřebu tak plus minus 8 kilo 😀 😀 😀 😀
@barusinecka ja robim jogurtovy krem z rastlinnej slahacky na 0,5l ide 6-7 jogurtov uz zalezi na tebe akej chuti co nahustejsie ta baba od ktorej mam recept radila sabi ale tie tu nemaju siroko daleko takze ja davam jednotacke smotanove a do toho na vrch ovocie.
@maya30 nádherné tortičky a tá lily a edo j e úplne preknádherné, nemám na ňu slov
@aduskatt krásna
@dadka212 náadherné dielka
@luciehromadková nádherné
@jakelina nádherné
@gabina275s krásne
@mimcak krásna
@dajna11 prenádherná waw
@mimcak krásnučké
@timotejkabrejkova krásny
@katiatko úžasná @lifinka parádne
@anibas krásnučké @zuzana92101 parádna
@zuzana_1
@janula.h
@silvia0310
@79zuzana
krásnedielka baby
@timotejkabrejkova krásne
@zz134 nádherná je
@lamps naadhera, ta s ruzickou krasne jednoducha a ta detska rozkosna 🙂

@mimcak já mám nastavovací srdce, kruh a čtverec. Je to od firmy Orion.