Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucula73 pridávam ti link , kde si môžeš objednať silikonovú formičku na lego http://www.facebook.com/photo.php?fbid=51719740...
baby kukajte co tu secko maju..som segre napisala nech mi kupi kliestiky...a stuzky 😉
http://www.tchibo.de/?wbdcd=BsXbZ54FY7#kinder
Holky otvorím vrecko mrazenej lesnej zmesy a čo je tam ??? 😀 😀 😀 90% jahody 😅 / aj to jasne , že nie lesne ale obyčaj/
@pristela potesi...kebyze su tam radsej maliny 😝
@mrka2 krasna torticka, vesela, farebna...velmi mile od tej pani, ze ti zavolala, to sa casto nevidi. 😉 Kiezby takych ludi bolo viac.
@pristela no ja som raz kupovala aj v Agre taku tu nasu slovensku lesnu zmes a tam same ribezle pre zmenu. tak ja som sa potesila,ze aspon viac jahod,ako tych kyslych ribiziek 😝 😀 a o cene ani nehovorim 😝 u nas v Lidli nemaju nic! ani jahody 🙄 nechapem, ved vidia,ze im to ide,tak co neobjednaju 🙄 🙄
@zuzana92101 no no, ved ja som si bola ista,ze mi ide vynadat 😀 preto som bola prekvapena 😀 😉
Ahojte babky, prosím vás dá sa maľovať na poťahovku gelovkami? Akým spôsobom tú gelovku upraviť? Tuším niekde som čítala, že pridať alkohol? Či to len práškovou sa tak dá? 😅 Ďakujem za radu 🙂
baby taka troska blba otazka ale ako potahujete obdlznikove torty pekne sa mi to vyrovna ako pri kruhovej ? ja som len kruhove robila teda uplne prvu mam obdlznik ale to netusim ako som spravila a aj to tak vyzera a napadlo ma ze je rok odkedy som zacala tak by som chcela spravit zasa obdlznik len noermalne neviem ci to viem 😝 😝
a este neake inspiracie na kvetinkove torticky eliska sa nakoniec rozhodla ze chce ketinky motylikov lienky 😉
zienky potrebovala by som navod na vymodelovanie zirafy.........dakujeeeeeeeeem

@efci Kľudne to môžeš robiť aj tesne pred zdobením