Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 díík 😵 abeceda je tá z mimibazaru http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12095822
@aduskatt @pristela...kua ale ake ste mile na mna hned takto zrana 😅 😀 😀 😀 sak ja mam este oci zalepene a vy tu takto zhurta 😝
podobne ponuky az na noc prosiiim 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pipka hehe Janka ale ta bombarduju postavickami a tankami..som sa pobavila 😀 😀 😀
Holky užijte si krásný víkend, všem přeji ať si vás chlapi doma hýčkají a oslavte to MDŽ. 😀 😀 😀 😀
Já jedu za chvilku na tři dny na sraz, tak pak dočtu a těším se na dortíky. Já nemám žádný a vůbec mi to nechybělo. 😀 😀
@bambula1307 poznas to...za dobrotu..na žebrotu 😝 😅 😀 😀
@mysiatkoo podla mna je krasna
@lokalistin dakujem 😉 zajtra dam vediet ci aj kamoska bude zdielat tento nazor, dnes sa ide po odovzdani zuuurovat 🙂
Dievčence ďakujem všetkým, čo ste mi dali "páči sa"... ja som si vedomá, že je to úplne začiatočnícka torta... Ste zlaté 🙂
A chcem sa opýtať, tie veľké cukríky z Lidl - americké tam sa musí dávať aj voda keď ich dávam do mw? Lebo bežne nedávam, iba citrónovú... Ale že sú cukríky, pri ktorých sa to musí....
@dadka212 Úžasná, prekrasna je.

@dadka212 super aka bola velka? vypada malicka veru