Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dada2007 😀 😀 😀
baby ...na tej krabičke od cigariet vidno,že sa mi moc MMF biele dobre nevypracovalo asi som mala dat trošku vody...?
@lokalistin Tak ty to tu roztrubujes 😉 😀 😀 😀 😀 , pch, ze nervozna 😉 😀 😀 😀 ...................................
@jakelina dakujem krasne za pozdravy 😉 🙂
A inak baby....... lokalistin ( Zanet ) je super zienka 😵 😵 ,ako uz tu aj ona pisala, sme rovnake krvne skupiny. Dufam, ze sa naskytne prilezitost a mozem aj vas ostatne osobne spoznat. 😉
Dievcata.......nadherne torty ste popiekli, nevedela som sa dolajkovaaaaat 😵 😵 😵 😵
Babulky, ktere jste delaly Borka stavitele, nemate nahodou ulozeny postup? Dekuji moc 🙂
inak zase taka typicky dievcenska 😅 😅 😀 😀 😀
Ahoj holky, nemáte některá uložené ty krásné housenky? chtěla bych ji udělat malý k narozeninám a nemůžu je najít. Díky 😀 😀 😀 😀
kocky ja som prisla na to ze som sem vobec nehodila min.tortu 😝 asi preto ze to bol zase spiderman a uplne na zelanie 😝. A este sa pochvalim ze sa mi v poslednej dobe pekne korpusy pecu. Kedysi som mala problem piect tak aby som mala naraz 3platy z toho teraz som tento v pohode na 4x prerezala 😵 a to bol priemer 28cm . Zacala som piect iba na 150-tke a je to oooovela lepsie

@pipka dík Janka, tie na drôtikoch som robila dnes a tie fialové som robila v stredu 😉 niekedy si robím viac dní dopredu a niekedy nie, podľa toho ako stíham a ako sa mi chce 😝