Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jaja555 dakujeeeeeem 😵 😵 😵
@pipka dakujem 😵 ....... ty si zlatucka 😉 😀 😀
ja som už tiež objednávala... na tortu....a bola som spokojná,ale žiadne % som nemala nižšie....
šikulky prosím vás nemáte nejaké pekne inšpirácie na otvorenú knihu?
@dajna11 ja som ta stastna, ktorej tvrdili, ze hmotu mala v chladncike a preto mi splesnivela.3 kg letelo do kosa........samozrejme, za cely rok, co peciem by ma ani nenapadlo dat ju do chladnicky, nehovoriac o tom, ze plesen bola zospodu v kybli a tym skocila komunikacia.ani prepacte alebo co........ proste zo mna urobili totalnu trubku...toto je spodok hmoty po vybrati z kybla a igelitu, bolo mi divne, ze smrdi jak fras.....sliz a oranzovoruzove flaky..... este mi tvrdili, ze sa nikto nestazovla ato tie balenia predali v januari..tak ja som objednavala v polke februara tak to asi nemohli dopredavat v januari.......
@mamina1978 moc hezký dortík 😉
@blcha no vidis ty si to s tym korpusom vyriesila
@aduskatt jaaaaaj už si pamätám ked sa to tu preberalo......takže už si ich ani nepozriem 😀 😀 ....mne takto prišli cukrové diamanty,spolu boli v sáčku a cele sa zelpili do kopy na jednu curklvoú gulu....v obchode som ich videla že to predávaju každý zvlášť balený,z e shopu mi to prišlo spolu vhodene v jednom sáčku,ako mohlo ich napadnuť že cez leto sa cukor roztopí,alebo to asi malo napadnuť mna aby som také veci cez teplo neobjednávala,ked som im písala tak iba že u nich boli krásne cele....ako super,viem nebolo to vela penazí,ale i tak ma to nahnevalo.
@jakelina Dakujeeeeeem, juj tesiiiim sa ......... 😵 😵
@jakelina jejooooo, ved je dortik krasnunky, naozaj si nemozes robit vycitky, aj ked bol narychlo robeny , no s tvojou laskou a tvojim talentom, takze je fakt nadherny 😉 🙂 a tvoj najmladsi je bombovyyyyyy, prajem vsetko naj .... k jeho dnesnym narodeninam 🙂
@mamina1978 vyřídím a děkuji jsi zlatá.
@jakelina no ja by som fakt take krasne narychlo nezvladla 😝 😝 😝 si macher 😎
@mamina1978 no jsem zpocená až na zadku a ještě jsem dnes nic nejedla, tak asi tak 😀 😀 😀
@jujlucka stvorec a kruh mas krasne srdce
@jakelina ved je krasny a maly sa jak tesi,uplne hrdy na svoju torticku
@dajna11 já jsem chtěla holčičku, protože mám dva kluky a třetí už nechcem, tak mám aspoň tuhle holku 😉
@mamina1978 koukám, taky holčičku 😀 😀 😀 my co máme samý kluky, tak jdem jedině do holek,co? 😀 😀
@vecernicci nooo my máme aj kočku samičku,tie sa netúlajú....čo sa o dcérach nedá povedať 😀 😀 😀 česť výnimkám

@blcha tak prave som ten postup dala do dvojky. Nie je sice uplne podrobny , ale teda snad aspon trosku pomoze 😉 🙂