Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucka_o
@mizulienka
aj ja od nich beriem a vzdy som spokojna. Dobre zabalene a tiez ma caka vzdy nejaky darcek...posledne 2 razy to boli tortove sviecky a predtym vykrajovacka frezia...takze podla mna super a este aj 5% zlava na cely nakup.
@jakelina perfektna torticka a aaabsolutne nevidiet, zeby to bola rychlovka, krasny, ako vzdy. A maly je tusim cela mamina... 😀
@aduskatt a ake? mozes mi poslat na mail? ci ako? lebo prave chcem objednavat, tak pozriem co mas, zeby som obchod spravila 😀
@pristela děkuji moc, dostal popelářské auto, tak už mi tu vytahoval z odpadkového koše binec a strkal to do popelnic. Moje nervy. 😀 😀 Hrozně ho chtěl, ale nevím jestli to byl dobrý nápad 😝 😝 😝
Kočenky moje děkuji za všechny To se mi líbí. Moc si toho vážím, konečně jsem si udělala kávu a trochu odpočinu a jdu dělat zákusek. 😀 😀 😝 Ten si sníme až zítra nedá se nic dělat.
@mamina1978 ďakujem pekne... 🙂
ďakujem krásne aj za všetky lajky ,babuľky ste skvelé... 😵
@lucula73 Ahoj ,teraz 4 dni dozadu som to tiež jednej kočke písala (je to na strane 4696)
.........aby si to nehľadala ,tak ti skopírujem 😉 .... múku neuberám ,vodu pridám ,ale to tak od oka ,možno aj trochu viac ako 1PL prilejem ,pečiem len v ráfkoch ,tak si sledujem aby som nemala riedke cesto a kakao sypem tiež od oka ,ale dosť ho dávam...teda aby mal korpus takú dobrú farbu...kakao zasadne Holandské...toto http://www.kavoviny.cz/Hlavni-sortiment/Holands...
Holky , prosim vas nemate ulozene alebo nevideli ste niekde tortu na krst kde bolo babo a vedla sa modlil anjelik ? 😕

@aduskatt hej???? 😀 😀