Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps Aké jemné a nádherné sú tie svadobné .......
Ahojte kocky.. konecne som vas docitala.. akosi nestiham.. 🙂)) krasne torty ste napiekli.. opacitkovane a poukladane.. super.. 🙂 pridavam svoje minulotyzdnove.. mala som akysi sportovy tyzden 🙂)) ta s kaprom nakoniec skoncila na rybarskej vystave v brne.. 🙂 rybara som sa snazila spravit podla originalu Lukasa Krasu.. neviem ci sa podaril, ale Lukas sa v nom videl.. 🙂)))
Baby prosim vas, robili ste niektora tablet.. google mi nic moc nenasiel..
@zuzana92101 @lokalistin @levandulka3 dakujeeeem, velmi velmi velmi 😉 a potesilo aj kazde jedno pacitko, je to povzbudzujuce... @lussy23 presla som si na webe nielkolko postavickovyx postupov, potom som modelovala uz len podla obrazka....a idem pacitkovat ja, lebo tu je zase straaan 😎
@denuschka7 islo do toho 40g kakaa co sa mi zdalo dost vela a len stvrt lyzicky farby. Ale pisali ze viac farby moze zmenit chut tak som to nechcela pokazit. Dnes si k tomu sadnem a prelozim ti receptik lebo ho mam v angl. Casopise. 😉
Ahojte Kočky,prosím o radu..ako by ste robili tie labky na torte? ja som to teraz skúšala s pečiatkou z kinderka v tvare labky,ale farba sa len rozmazala,skúšala som aj malovať ale tiež tá čierna je dosť taka že to by mi nezaschlo a jeden dotyk a je rozmazane :( som zúfala...
torta je len príklad..ide mi o tie labky 🙂
@lifinka pekny zajko🙂 inak ja som pozerala v lidli podobne, ale ako s ato dava do rury? treba este na plech polozit, alebo staci na mriezku? 😕
ahoj sikulky,prosim Vas,nedavno tu bol postup na spider-mana-postavicku,nemate to nahodou niektora po ruke,dakujem 😵
@79zuzana dakujeeem, a ja teda potom vyskusam dat menej kakaa a viacej farby a dam vediet co to spravilo 😎
@gabkostanka asi by bylo vhodné na plech, na mříšce nevím, zda by dno dobře drželo, když není rovné.uvidíme 😉
@jenie123 Krasne torticky , no ten sumec a raketa perfektne 😵 🙂
Ahojda holky,prosim o radu...jsem uplny zacatecnik a chtela bych zkusit dort panenku barbi....hledam nejaky jednodusi postup....poradite me jak na to....dekuji moc
našla jsem pár receptů, na korpusy, krémy.
http://www.eshop-olja.cz/rady-s-postupy-s-pecen...
např, mě zaujal tento krém:
-jahodový se salkem...vynikající...jahody scedíme a ze šťávy uvaříme hustý puding (dělám z půl litru štávy a dvou van.pudingů či přímo jahodových) po vychladnutí vyšleháme s jedním salkem, a jahodami(dobře okapané)+1 jedno málo (cukr se už nemusí přidávat..je to od salka a štávy sladké)..já přidávám jen jeden vanilkový cukr. áte někdo vyzkoušené, zda je opravdu mňam 😀
@mamina1978 akoby som videla našu 😀 😀 😀----ešte aj ten fliačik na chvoste má taký....
@iwulka23 ja by som tie labky robila tak, zeby som si vykrojila z hmoty maly kruzok a z neho tym istym kruzkom kusok "odkusla". a tie pazuriky ciernou fixkou na potah nakreslila. 😉
@zuzana92101 aj to je jedna z možností 🙂 dakujem 🙂
@mamina1978 dakujem.. 🙂
Dievcata, rozbieham torticky a neviem, ako ich mam predat/inzerovat a ziskat nejakych zakaznikov. Ako ste zacinali vy? Znami si chvalia, ze torticky su vyborne a aj krasne, len akosi to stoji a ne sa pohnut dalej.

@ajka82 Ja pouzivam polystyren, obalim ho alobalom a hotovo (ak mate niekde nablizku niekoho kto stavia dom, tam sa urcite jeden najde) 😀