Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina napriek tomu, ze ta tento dortik nebavil ,sa ti velmi podaril...... 😉 🙂 Krasnyyyyy 😵
@pristela ty snad tu Rapunzel robis uz aj so zavretymi ocami 😉 😀 ........... nadhernaaaaaaa je 😵 😵 😵 😵
@zuzana92101 @jakelina holky aj mne sa pacia radsej uzke a vyssie ,a le keby som zakaznik , tiez si vyziadam radsej nizsiu a vacsiu- vsak logicky bo z toho viac nakrajam 😀 a tie uzke su sice krasne ale zle sa rez z nich prenasa na tanier ☹
@ladydia pozri v tortomanii, ja ich am odtial
holkyyy pomooooc, prosiiim , smart maju len jahodu , čoko, pomaranč - vsetko pre mna blee, ale musim vziat , co odporucate ?
dakujem holky, este ze som jej vravela do phone, ze jahodu isto nie 😀 😀 😀 😀 tak ale vezmem teda ju
prosím vás modelovali ste už niekto kvety z origos marcipánu ? stvrdne to a za ako dlho? dakujem
@jakelina ved prave, ked moji zakaznici chcu 26 priemer, tak potom do vysky nemozem ist, lebo by som zachvilu nemala pre koho piect 😀, by sa im to zdalo urcite vela...(ani nie mnozstvo ako cena 😉
Ja by som si radsej objednala uzsiu a vyssiu, krajsie to vyzera.

@pristela vau, krása, dakujem ...hneď si to idem uložiť