Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby prosím vás môžem dať dnes na tortu akože penu na pivo šľahané bielka nad parou, neroztopí mi to do zajtra poťah? dakujem...
@lucida robila som to podla tohto postupu https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-2-fotopostupy-recepty/ , hlavne si daj pozor aby mala gulatu hlavicku, potom vyzera lepsie.. a fuziky som urobila z ciernych piestikov na kvietky.... urcite to zvladnes. Vela stastia...
Cukrarocky krasne torticky tu neustale pribudaju - ja uz nestiham, lebo som nastupila do prace a tak uz len dorabam posledne objednavky a potom si davam pauzu, kym sa rodina nezosuladi na novy rezim 😅 ..
Tu je este par, ktore som robila 😉
dievcata potrebujem poradit....vo stvrtok som si uvarila slahacku s cokoladou na krem, ale vcera mi volala pani, ze torty rusia...na podelok mam robit totu s takym istym kremom, ale uz asi nemozem pouzit ten zaklad zo stvrtka, ze, to uz je moc?
@mizulienka to by som nedala jedine ak pre seba doma inak nee. si zober ze to budu chciet odlozit este a nezjedia vsetko sak mam niekedy pocit ze ludia si myslia ze este dalsi tyzden mozu tortu dojedat tak radsej nee
@mizulienka raději udělej doma nějaký pohár a nebo domácí zmrzlinu
Ahojte. Dnes som prvý krát piekla 3-posch. torticku. Od rána je potiahnutá a chladí sa, môžem už vyskladať poschodia, či nechať ešte do rána 😉 ???
@sticker dakujem, ale sice to bolo pracne ale nic zlozite - zapriahla som manzela 😀
@jakelina diky moc, ta prva bola akoze chata na Martinkach - preto tie otrasne farby a vobec pre mna to bolo este privelke susto 😝 .. ja sa hodim tak akurat na nejake detske torticky - tie milujem a este nejake kvety 😉, teda najlepsie iba ruze lebo ostatne sa mi akosi nedaria 😒..
a dakujem vsetkym dievcatam za pacitka 🙂 !

@jakelina krásna, no vidím, že nielen moja chcela s dinosaurami 😉