Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka @vecernicci @elamaslakova dakujem 😵 😵 😵
@kohutovci ja kupujem K2, ale rozmyslam teraz prvykrat ze si na postavicky a kvietky objednam ten smartflex velvet...ale este len premyslam 😀
@lokalistin adka mi odpovedala, pochopili sme sa aj cez preklep :D hera by ma ani nenapadla tam davat...ale dakujem za upozornenie
@janula.h akoze Jani povedz mi, ako ty stihas tolko toriet robit a este aj do prace chodit, nechapem. vsetky super
@pristela no klobuk dole ,ta je uplne uzasne spracovana,akoze ja fakt nechapem,super
joj holky dakujeeeeeeeem , bála som sa , chalan zostal stat a len kukal ziadna reakcia, az teplo mi zostalo, že je zle ☹ ale pak sa zobudil a uplne uuuuzasna reakcia 😀 😀 aaa ako vzdy dodal: hm, mohli tam byt aj tanky 🙄 😀 😀 😀 som mu povedala ze nieje normalny nech si ju berie kade lahsie taku ako je 😝
A mám tu dalsiu jednoduchu objednavku na pondelok 🙄 3D velká ruža , tmavo cervena 🙄 uz som zafarbila 3kg smartu ale tmove to nebude , tak som zvedava ako toto dam aby to drzali tie lupene 😕 aach joo
@pristela teda pane jo ta PC hra no supeeeeer
ale vsetky ste krasne popridavali vikendy milujeeeeem 😵 v tejto teme nemaju chybu
Baby keby idem robit 3D zajaca po sediacky,ako mu mam prichytit ruky,teda horne laby a z coho ich najlepsie spravit,aby to drzalo?

@muffinka8 dakujem 🙂 sranda ze mne najdlhsie trval maco co som myslela ze bude najlahsi a nakoniec som ho prerabala asi 10x 😝 a na to horne poschodie som mohla dat sirsiu borduru, takto to nevyzera najlepsie ale co uz 😒 Ty si mala nejaku listockovu borduru, co to bolo ? este som taku nevidela...