Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt
@vlada111 ja mam tri malé deturence, a ako začal najstarší chodiť do škôlky, tak stale chorý, a zaroven hned aj tí mladší, pred týždnom mu vyberali nosné mandle, tak dufam, že to pomôže, a že už nas choroby budu obchádzať, a to od januára nebol ani v škôlke, doktorka neodporučala, ale aj tak bol stále chorý, 40-teploty, a ked bol konečne zdraví, tak sme išli na kontrolu, ale ako sme čakali v čakárni, tak hned na druhý den znova teploty 😖
@mima595 😀 no dokelu 😀 čítam čo píšeš sa smejem to je všetko preto že sa chceme opičiť po amerických tortách veď úplne by im stačil 5 kg kôň a dievčatá by happyyyyyyyy ja som im na ukončenie sezóny robila veľkú lodičku (na hlavu ) 8 kg a mali sme dosť 😉 a poviem Ti mali aj rodičia aj deti a bolo nás tam veeeeľa
@zuzana92101 ano,pochopila som,ďakujem za vysvetlenie 🙂
huraaa, ucto dorobene, a mam tyzden "volno" 😝 ale budem musiet vypratat v kuchyni vrchne skrinky, bo su este povodne, zlozit ich dole, kamos pride omalovat kuchynu a bude treba potom vrchne skrinky zmontovat a nahodit... na velku noc pojdeme k nasim, tak ak sa bude piect, tak tam 😉 a jednu puncovu torticku este budem musiet nejak zvladnut pred velkou nocou, ale to bude zuzo labuzo 😝
Kocky je tu niekto z Vrboveho,alebo okolia koho bavi pecenie a ma v sobotu volno?
@patrikmisko hm, to je nepríjemné. Naša bola chorá až teraz, pol roka sa v škôlke držala. No dúfam, že s lepším počasím to bude bez chorôb.
@vlada111 aj ja dufam, že s lepším počasím to bude už lepšie, ale ked sa pozerám akurát do okna a vidím, že zase sneží, tak ma poráža 😒
@lienka9933 ved je uzasna 🙂

Ahojte kocky.. len vam sem pridam tohtotyzdnove torty a idem vas docitat.. akosi vobec nestiham..